MetaMask: túl a havi egymillió aktív felhasználón

spot_img

A piac általános fejlődésének “mellékterméke”, pontosabban logikus következménye az el- és megkerülhetetlen kiegészítő termékek előretörése, remek példa erre egy-egy tárca sikere. Erre a nem túl nehezen viselhető sorsra jutotta a MetaMask is, már havi egymillió aktív felhasználóval rendelkeznek, jelentették büszkén egy Medium posztban.

Egy évvel ezelőtt ilyenkor még “csak” 264 000 aktív felhasználónál járták, azóta mintegy 400%-ot növekedve érték el a mostani eredményt, saját bevallásuk szerint szolgálatot teljesítenek az egész ökoszisztéma számára.

Különösen a böngészőkiegészítés formájú tárcájukban látják a növekedés titkát, hiszen ha egy felhasználó felfedez magának egy kriptopénz tematikájú felületet, akkor onnan könnyen eljuthat decentralizált szolgáltatások egész sorához, így előbb vagy utóbb szüksége lesz a MetaMask telepítésére.

Mindemellett a mobilapplikáció is szépen fejlődik, különösen az USA, Nigéria, India és más ázsiai országok területén. Persze ahogy szinte mindenkire, a DeFi láz rájuk is kedvezően hatott az idei év során, a különböző decentralizált szolgáltatások robbanásszerű terjedése nagyban közrejátszott ebben az emelkedésben:

Ahogy a blogposztot jegyző munkatárs is rávilágít, a fenti ábrát érdemes összevetni a DeFi idei terjedésével, pontosabban a TVL (Total Value Locked) értékével:

Az anyag egy kissé reklámszagú bekezdéssel zárul, megtudhattuk, hogy az emberek valójában nem egy tárcát akarnak, hanem kereskedni, hitelezni, kölcsönvenni, egyebeket, pontosan ebben segít a -valóban könnyen használható- MetaMask.

A DeFi témában írt minden kedvező, kedvezőtlen és tényszerű cikkünket itt találjátok.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img