Harmadik alkalommal jelenik meg a Forbes Blockchain 50, együtt írhatjuk

spot_img

Az itthon is megjelenő, a világ egyik vezető gazdasági lapjának tekintett Forbes rendszeresen jelentkezik különböző, tematikus kiadványaival, immár harmadik éve a blokkláncnak is szentelnek egy print alkotást. Azt az 50 -nagy- céget keresik, akik már alkalmazzák a blokklánc technológiát, vagy éppen most tartanak a bevezetés fázisában, a dolog különlegessége, hogy mindannyian beleszólhatunk abba, hogy pontosan kik jelennek meg.

Nem kell mást tennünk, mintsem ellátogatni az erre a célra kialakított kérdőívre, az alapadatokkal együtt mindössze 18 kérdésből álló formot kitöltenünk. Természetesen hazai vállalkozásokat is jelölhetünk, nincs semmiféle területi megkötés, csak remélni tudjuk, hogy a következő listán legalább egy magyar céget is köszönthetünk.

Az idei itt látható, igazán illusztris társaság, helyet kapott az Amazon, akik Blockchain-as-a-Service (BaaS) szolgáltatással várják az érdeklődőket, már többen is éltek a lehetőséggel, például ausztrál kávégyártók, egyebek.

De láthatunk olyan biztosító társaságokat is, mint az amerikai Anthem, már elérhető az a blokklánc szolgáltatásuk, ami az ügyfeleiknek lehetővé teszi, hogy az egészségügyi adataikat, leleteiket biztonságosan tárolhassák, a következő évek során több tízmillió ügyfelük tér át erre a rendszerre.

A hazai, blokklánc alkalmazással kacérkodó cégek mellett vannak kifejezetten ezzel a céllal indulók is, mint a magyar AdaStarNode, amiről itt olvashattok bővebben.

A listán megtalálható a kínai keresőóriás, a Baidu, a BMW, a China Construction Bank, a Citigroup, a Credit Suisse, a Daimler is többek között. Persze számos kevésbé meglepő cég is jelen van, köztük a Google, az IBM és számos egyéb tech óriás. Mindenkit arra bíztatunk, hogy küldjön be egy-egy hazai vállalkozást, mi mindenképp beszámolunk a fejleményekről!

Vásárold meg a legnépszerűbb DeFi-tokeneket, mindössze 3 lépésben. Szülinapi akció a CoinCashnél, 33 új DeFi token, most extra 3%-ot küldünk ajándékba.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img