Veszteséges volt a szeptember

spot_img

Vannak jobb és rosszabb időszakok a kereskedők életében: több, mint egy évig tartó pozitív mérleg után a legutóbbi hónapot a kereskedőink veszteséggel zárták.

Keny -19,9%-ot hozott össze a hónap első és utolsó napja között. 

Ehhez a nagynak tűnő veszteséghez az is hozzájárult, hogy pont szeptember elsején ért csúcsra a teljesítménye, vagyis egy rendkívül magas kezdőpontról indult. Érdemes megjegyezni, hogy az ezt megelőző időszakban ő majdnem megháromszorozta a tőkéjét. Ha te is másolod Keny-t és nem pont a csúcs napján kezdted őt másolni, ennél sokkal kevesebb veszteséget láthatsz a CopyTrader Pro fiókodban.

Balage sem volt most jó formában, ő -23%-ban zárta a hónapot. Ez azt jelenti, hogy kitörlődött az a nyereség, amit augusztusban és szeptemberben szedett össze.

Coinhunter -8,4%-ban zárta a szeptembert.

Clockwork most -30%-on áll.

Fontos megjegyezni, hogy ha CopyTrader Pro másoló vagy, a te számlád eredménye eltérhet ezektől, attól függően, hogy mikor kezdted követni a kereskedődet, hiszen itt csak a hónap első és utolsó napja közötti időszakot közöljük.

Függetlenül attól, hogy az egyes kereskedők milyen eredményt nyújtanak, a CopyTrader Pro-nál az a célunk, hogy egy megbízható és ellenőrizhető platformot építsünk kereskedők és másolók számára. Ebbe pedig az is beletartozik, hogy a veszteségeket is közöljük: a honlapon a kereskedők minden eredménye nyilvános, a profiljuk alatt meg tudod nézni a grafikonokat, regisztrálás és előfizetés után pedig az egyes orderek listája is elérhető számodra.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img