Changelly a Ledger tárcán

spot_img

A Ledger tulajdonosok a Changelly-nek hála már váltogathatnak a coinok között.

A Ledger Live nevű tárcaszoftver minden Ledger hardveres tárcához jár, ezen keresztül lehet kezelni a tárcán található coinokat. Most ez bővült egy új funkcióval, hála a Changelly-vel kötött partnerségnek.

A népszerű váltót integrálták a szoftverbe és így 50 darab coint tudsz pofonegyszerűen váltani, anélkül, hogy át kéne küldened őket egy váltóra.

A Changelly fix váltási árfolyamokat használ, vagyis mindig a Ledger Live-on mutatott értéken váltja át a coinokat. Ezzel megszűnik annak a kockázata, hogy a váltás folyamatának végére rosszabb árfolyamot kapj. A váltás költségét a Changelly állapítja meg, ez a saját platformjukon 0,25% és valószínűleg a Ledger Live-ban sincs másképpen.

A Changelly integráció csak egy, az utóbbi idők Ledger updatejei közül: nemrég az Algorand LGO ökoszisztémához nyílt meg a kapu a Ledger tulajdonosok, annak staking, hűségpont és kreditrendszerével együtt. Ezzel együtt már négy stakelési lehetőség van a Ledger Live-on keresztül: XTZ, TRX, ATOM és az említett ALGO.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img