Jól indult a Filecoin, de jelentős esésre számítanak a kereskedők

spot_img

Tegnap szinte minden nagyobb tőzsdén elérhetővé vált a Filecoin. Az indulást megelőzően az OTC piacokon 30 dollárért kereskedett coin árfolyama ma hajnalban 70-72 dollár környékén mozgott, piaci részesedése pedig elérte az egymilliárd dollárt.

Ahogy azt korábbi beharangozónkban megírtuk, az első hónapokban jelentős mértékben fog növekedni a forgalomban lévő tokenek mennyisége, amit úgy tűnik a piac is elkezdett beárazni.

Amint a fenti képen is látható, a december 25-i lejárattal rendelkező FIL határidős szerződések jelenleg 27 dolláros árfolyamon cserélnek gazdát, vagyis a középtávon gondolkozó kereskedők a mostani helyzetben úgy ítélik meg, hogy a Filecoin az év végéig értékének több, mint a felét elveszítheti.

Habár a Filecoin indulása ráirányíthatta volna a figyelmet a többi decentralizált tárhely szolgáltatásban utazó altra is, az OKEx releváns kategóriájában listázott coinok nem mutattak túl meggyőző teljesítményt.

Bittorrent, CyberVein, Lambda, Sia, Storj

A tegnapi rajtot követő első órákban egyébként érdekes volt megfigyelni, hogy a nagyobb likviditással rendelkező váltók megérkezéséig mennyire kaotikus volt a Filecoin árfolyamának kialakulása. A kisebb tőzsdéken 30 – 170 dollár között sokféle értékajánlattal találkozhattak a kereskedők.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img