Filecoin (FIL): készülj fel a hangulatra!

spot_img

Több éves fejlesztés után a héten indul el a Filecoin main netje, melyet követően szinte biztos, hogy minden nagyobb tőzsde felveszi majd azt a kínálatába. Az OKEx például a hétvége folyamán jelentette be, hogy a FIL a rajtot követően azonnal be fog kerülni az oldal által támogatott kriptovaluták közé

Az október 15-i (csütörtöki) bevezetést óriási várakozás előzi meg, részben azért, mert ez volt a valaha volt legnagyobb ICO, részben azért, mert Kínában hatalmas érdeklődés övezi a projektet.

Közösségi médiás beszámolók szerint Kínában 2 dollárról 20 dollárra emelkedett a FIL tőzsdéken kívül kereskedett (OTC) árfolyama, egyes váltók pedig egy ideje már be is vezették annak előzetes, papír alapú piacait, ahol a jövőbeli coinokra vonatkozó ígéretekkel még drágábban kereskednek.

Eközben a Filecoin bányagépeket gyártó vállalkozások ilyen rendezvényekkel hangolnak az indulásra. (Az IPFS a Filecoin-t fejlesztő csoport neve, amivel sokan megpróbálnak visszaélni.)

Az első napokban tehát valószínűleg óriási forgalom mellett fogják kereskedni a FIL-t, ami rövid távon jó spekulációs lehetőségeket teremthet majd a traderek számára, a hosszú távon gondolkozóknak viszont érdemes lehet kivárniuk, amíg lenyugszanak a kedélyek és normalizálódik a Filecoin helyzete.

A Filecoin lehet a Bitcoin bányászok új kedvence

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img