A befagyasztások ellenére valaki $22 milliót utalt az OKEx-re

spot_img

Két nagyértékű BTC utalást fedezett fel a WhaleAlert bot, amivel valaki 1995 BTC-t küldött a Huobiról az OKEx-re, röviddel azután, hogy az utóbbi tőzsde bejelentette, hogy felfüggeszti a kiutalásokat.

A pénz két részletben ment át, egy 998 BTC-vel ($11,3 millió értékben), majd egy 997 BTC-vel (11,3 millió). Összesen 22,5 millió dollárt küldtek el így.

Az 1995 BTC most az OKEx-en ragadt, ahol befagyasztották a kiutalásokat, miután állítólag a tőzsde egyik vezetőjét kihallgatták a rendőrök, majd napokra eltűnt az online felületekről.

Az OKEx egyébként összesen több mint 276 ezer BTC-t tart a különböző cold, hot és deposit tárcáin. A hírek hatására 6000-nél is több BTC hagyta el gyors ütemben a tőzsdét.

Napi inflow volumen az OKEx tőzsdén. A 15-i nagyértékű mínuszt – vagyis kiutalásokat, az OKEx vezetőjének ügye fűtötte

Pár órával az eset után egy újabb furcsa utalásról számolt be a WhaleAlert. Ezúttal a befagyasztott OKEx tőzsdéről küldtek el 3500 BTC-t ($39 millió) a Binance egyik tárcájára. Az OKEx-től hamar megérkezett a cáfolat, miszerint nem hozzájuk tartozott a küldő cím. Ezeket később a Chainalysis is megerősítette.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img