Változások a Brave referral programjában

spot_img

Még 2018 elején, a Brave indulásakor létrehoztak egy referral programot, hogy új felhasználókat vonzzanak be a böngészőnél. Ennek keretében tartalomgyártók létrehozhatták saját linkjüket, majd ha azon a linken keresztül valaki elkezdte használni a Brave-et, akkor az a felhasználó egy pár dolláros jutalomban részesült.

Több ezer tartalomgyártó mellett, mi a Kripto Akadémiánál is ezt a linket használtuk, hogy a magánélet és adatbiztonság központú böngésző felé tereljük az olvasóinkat.

Az első tervek szerint, egy millió dollár értékű BAT tokent szerettek volna kiosztani ebben a formában. Azonban olyan jól elkapták a szelet a fejlesztők, hogy többszöri meghosszabbítás után, mára már 12 millió dollárnyi kiosztott BAT-nál tartanak.

Az évek alatt több ezer tartalomgyártó – youtuber, blogger vagy különböző weboldal, lépett be a referral programba. Az emelkedés az alábbi grafikonon jól látható:

A mostani változás lényege, hogy a referral program új tagokat már nem fogad.

Ez azt jelenti, hogy ha tartalomgyártó vagy és szerettél volna Brave linket használni azért, hogy olvasóidnak vagy nézőidnek pár dolláros ajándékot adj, akkor elkéstél.

A Brave-en keresztüli támogatás viszont nem szűnik meg. Ennek két formája még mindig él: az egyik, amikor a felhasználó legtöbbet látogtatott oldalai között a Brave minden hónapban szétosztja az adományokat, a másik a direkt adományozás.

Továbbra is lehetsz a Brave tartalomgyártó partnere, de a felhasználóid nem fognak BAT-okat kapni azért, ha a te linkeddel regisztrálnak.

Ezek a változások csak azokat érintik, akik eddig nem vettek részt a referral programban. A programban részt vevő régi tartalomgyártókat egyelőre nem érinti semmilyen változás.

Ha érdekel a 2$ értékű BAT jutalom, akkor töltsd le a Brave böngészőt a linkünkön keresztül. A Brave-et elsősorban a gyorsaság és a magánélet, ill. az adatok védelme miatt szeretjük és támogatjuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img