Tovább terjeszkedik az Alameda: befektettek a 3commas-ba

spot_img

A jól ismert kereskedési társaság, az Alameda Research befektet a 3commas-ba – jelentette be a cég tegnap. A botokkal és kereskedéssel foglalkozó 3commas 3 millió dollárnyi befektetést fog kapni az Alamedától.

Victor Cucos, a 3commas vezérigazgatója elmondta, hogy az új tőkét a back-end infrastruktúra fejlesztésére fogják használni.

Az észt székhelyű 3commasnak 100 000 felhasználója van és 4 milliárd dolláros havi volument képes generálni.

Az FTX tőzsdét is működtető Alameda Research azt nyilatkozta, hogy megvan a potenciális „szinergia” a termékeik között és szeretnék azt továbbvinni:

“a 3commas kiváló eszközöket épített, van egy óriási userbázisa és használható felületete. Az FTX-nek pedig elsőrangú termékei vannak és megvan a kellő likviditása is.”

Hogy ez a gyakorlatban mit jelent, azt nem tudtuk meg, de valószínűleg számíthatunk jó pár komolyabb együttműködésre ás integrációkra az FTX és a 3commas között.

Az Alamedának nem ez volt az első nagy befektetése. Az utóbbi időben eléggé terjeszkedett: tavaly befektetett a Dune Analytics nevű elemző társaságba, azután a PERP token kapcsán ismert Perpetual Protocol market makerbe, majd az Opium nevű DeFi platformba is. A legnagyobb felvásárlása az volt, amikor 150 millió dollárért megvette a Blockfolio-t.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img