A PrimeBit demó versenyében 1661%-os plusszal vezet az első helyezett

spot_img

Még mindig tart a PrimeBit kereskedési versenye, amiben demószámlával kell minél nagyobb profitot csinálnod a valódi pénzes nyereményekért. A ‘PrimeBit Demo Contest’ a harmadik körében jár és az egész verseny alatt 1500$-t osztanak szét az aktuális heti toplista első három helyezettének.

Az eheti toplista első helyezettje 1661%-os profittal vezet a demó trading számláján. A második helyezett 608%-ot tudott elérni eddig, a harmadik helyen pedig 212%-os RoI-val áll egy versenyző. A teljes toplista alább látható – az accountok nevét számok jelölik:

Heti toplista, 2. hét

Ezeknek a tradereknek a 200-szoros tőkeáttétel tette lehetővé, hogy ilyen profitot érjenek el.

Az 1500$-os nyereményalap az első három helyezett között oszlik meg, de a top 10 összesen 2000$-os jutalmat kap.

Ha a friss globális toplistára nézünk, akkor látható, hogy az első helyezett már 4818%-os hozamnál tart – ő az előző héten a harmadik helyet foglalta el. A második 4603%-nál tart, a harmadik helyezett pedig 3444%-ot hozott eddig a demószámláján.

A nagy számokhoz valószínűleg a Bitcoin emelkedése és a magasabb volatilitás is hozzájárult, de még a globális toplista tizedik helyezettje is 1900%-os profit felett teljesített (fenti kép).

A globális toplista legjobbjai is jutalomban részesülnek a verseny végén. Közüttök 3500$-t osztanak szét. Még nincs késő csatlakozni és kivenni a te szeletedet a tortából: az ötvenedik helyezett még “csak” 163%-os profitnál tart. Ha a heti toplistára is felkerülsz, akkor még több valódi pénznyereményt írhatsz a neved mellé.

200-szoros tőkeáttétellel a nyereményed a végtelenségig tolhatod és indulhatsz a heti vagy a globális helyezésekért. Nem kell beutalnod semmit és létező tőkédet sem kell kockázatnod, a verseny ugyanis csak demószámlával, vagyis játékpénzes accounttal játszható.

Csatlakozz most, csak egy e-mail címre lesz szükséged hozzá!

Már 15500 dollár felett jár a Bitcoin. A mai nap gyertyája most pirosba fordult, de a PrimeBit WebTrader-en short és long lehetőségek is várnak. Használd ki a volatilitást!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img