Kereskedési tipp az éjjeli baglyoknak

spot_img

Vannak olyan kereskedők, akik az indikátorok jelzéseire, mások a grafikonokon kirajzolódó alakzatokra, vagy pusztán az árfolyamok mozgásának jellegzetességeire alapozzák stratégiáikat. Néha azonban egyáltalán nem kell túlbonyolítanunk a dolgokat, mert egyes visszatérő mintázatokat, akár szabad szemmel is kiszúrhatunk.

Az elmúlt egy hét során az Ethereum USDT párjának kereskedői minden éjjel egy 1:00 és 1:15 között kezdődő mini pumpnak örülhettek. A legkisebb emelkedés nagyjából 1.5%-os, a legnagyobb közel 6%-os volt.

Azoknak akik ez idő tájt amúgy is a gép előtt ülnek, érdemes lehet ma is odafigyelniük erre a jelenségre, ami bár nem biztos hogy tovább folytatódik, de szűkre vett stop loss mellett, minimális kockázattal és időbefektetéssel kereskedhető.

A feltehetően botoknak köszönhető ismétlődések bár nem túl gyakran, de vissza-visszatérnek. Szeptember elején például a Bitcoin esetében volt érdemes nagyjából ugyanebben a sávban short beszállók után keresgélni. Az akkori mintázat jó másfél héten át szállította a hol kiemelkedő, hol szerényebb eredményeket.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img