Happy Friday: egyszeri kompenzációval és új hűségprogrammal indulnak újra az OKEx kiutalások

spot_img

Magyar idő szerint  ma délelőtt 9:00-tól utalhatják ki ismét pénzüket az OKEx felhasználói. A tőzsde az elmúlt hetekben az igazgató távolléte miatt volt képtelen a tranzakciók végrehajtására, a vezető állítólag egy rendőrségi nyomozásban segédkezett.

Azokat, akik a vesztegzár ideje alatt kriptopénzt tároltak, utaltak be, vagy végeztek ezekkel kereskedési tevékenységet az oldalon, egyszeri jutalomban részesítik. Az OKEx az október 23. és december 4. között összegyűlt határidős és swap kereskedési jutalékok 20%-át fogja az itt tárolt letétek, illetve kereskedési forgalmak nagyságával arányosan szétosztani az érintettek között. Azoknak, akik a tőzsde saját tokenjével is rendelkeznek (OKB), az ebben tárolt értékeiket kétszeres szorzóval veszik majd számításba.

A kifizetésre december 4-én (jövő hét pénteken) fog sor kerülni.

A tőzsde a jutalékok visszaosztását december 4-e után is folytatni fogja. A Happy Friday névre keresztelt hűségprogramban a tőzsde minden olyan felhasználója,

  • akinek az elmúlt péntek óta az itt tárolt kriptopénzeinek nagyságának napi átlaga meghaladja a 100 USDT-t, vagy
  • akinek az elmúlt péntek óta az itt végrehajtott kereskedési forgalma meghaladja a 100 USDT-t, és
  • aki legalább kettes szintű ügyfélazonosítási szinttel rendelkezik,

részesedni fog az utolsó pénteki nap óta begyűjtött határidős és swap kereskedési bevételek 20%-ából. A bónusz mindig BTC-ben kerül majd jóváírásra.

További feltételek:

  • az itt tárolt kriptopénzeket illetően csak az alábbi 20 coint veszik majd számításba: OKB, USDT, BTC, ETH, LTC, BCH, LINK, EOS, BSV, TRX, ETC, DOT, XRP, ZEC, NEO, ATOM, UNI, DASH, ADA és SUSHI.
  • az OKB-ban tárolt letétek duplán számítanak
  • a megtakarítási (savings) és margin számlákon elhelyezett coinok nem számítanak.
  • a heti bónuszok kiosztása során, a letétek nagyságánál maximum 10 000 dollárig, a kereskedési forgalomnál pedig maximum 30 000 dollárig veszik figyelembe egy-egy számlatulajdonos részesedését.

Az OKEx illetékesei a napokban ígéretet tettek arra, hogy a mostanihoz hasonló eset soha többet nem fordulhat elő. Az eddigi egyetlen privátkulcs-menedzser helyett, a jövőben további három olyan személy lesz, akik szükség esetén 48 órán belül jóvá tudják hagyni a kifelé tartó tranzakciókat. Az ezt lehetővé tevő kódokat három földrajzilag különálló helyen, San Franciscóban, Japánban és Szinapúrban helyezték biztonságba.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img