Az ár nem, a hangulat viszont csúcs volt a csúcsárváró bulinkon

spot_img

Néhány nappal ezelőtt került megrendezésre a Kripto Akadémia online csúcsárváró bulija, Murphy törvényeinek megfelelően másnak reggel egy több ezer dolláros korrekcióra ébredtünk. Persze ezt akkor még nem tudhattuk, ennek ellenére (vagy éppen ezért) remekül telt az esemény, be is számolunk.

Mint utóbb kiderült, a Discord konferenciahívások résztvevőszáma 99-ben van maximálva, erre nemes egyszerűséggel úgy jöttünk rá, hogy percekkel a 20:00 órai kezdés után többen jelezték, hogy nem tudnak belépni, ekkor már tudtuk, hogy igazán jól fog sikerülni az este.

Az első előadó, Debreczeni Barnabás, a Mr. Coin társalapítója és vezetője sok izgalmas részletet árult el a korai évekről, arról, hogy 2013-14 táján hol és hogyan lehetett bitcoint venni, megtudhattuk azt is, hogy milyen nehézségei voltak nem sokkal később egy kripotpénzekkel foglakozó cég létrehozásának.

De az is kiderült, hogy Mark Zuckerberg Facebook vezér ekkoriban tett budapesti látogatása során újságírói kérdésre válaszolva azt sejtette, hogy a bitcoin miatt látogatott hazánkba, ennek hatására szinte a teljes magyar média megpróbált bejutni Barnabásék meetupjára, amin mindenki Zuckerberg maszkba öltözve várta a hamarosan csalódó és sértetten távozó sajtómunkásokat.

A második előadó, Mogyorósi Attila, a CoinCash társalapítója és vezetője a DeFi piacról beszélt, sokat tanulhattunk tőle arról, hogy mégis mi fán terem egy DeFi platform, milyen értéket ad a felhasználóinak, merre tartanak ezek a szolgáltatások. Végül, de még véletlenül sem utolsó sorban Coinhunter, a CopyTrader Pro szakértő partnere tartott élő árfolyamelemzést mindannyiunknak, szintén olyan előadás volt, amiből sokat tanulhattunk.

Majd jött a kérdezz-felelek szekció, mindhárom előadó kapott kérdéseket, ezt követően pedig egy kötetlen beszélgetés keretében esett szó a piac jelenéről és lehetséges jövőjéről. Mi sokat tanultunk, reméljük, hogy a résztvevők is, köszönjük az előadóknak ismét!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img