A jövő gyorsabban itt lesz, mint gondolnánk

spot_img

Nem, ez nem egy clickbait, hanem egy könyv cím, méghozzá egy olyan könyv címe, aminek születésében a Kripto Akadémia is érintett. Szerkesztőségünket kérte fel ugyanis a kiadó arra, hogy a blokklánc, kriptopénz tematikájú fejezet lektorálásában segítsünk, természetesen igent mondtunk.

Az izgalmas, átfogó kötet azzal foglalkozik, hogy vajon miként néz majd ki az a világ, amiben a sok esetben már most létező csúcstechnológiák a hétköznapi élet általános, megszokott részévé válnak. Milyen lesz az életünk akkor, amikor a technológia még a mostaninál is sokkal sűrűbben szövi át az életünket?

Milyen lesz az álláskeresés folyamata akkor, amikor a kiterjesztett- és virtuális valóság már annyira szerves része a mindennapoknak, mint most az email? Vajon lehetséges lesz úgy vásárolni, hogy csak bemegyünk egy boltba, levesszük a polcokról a kiválasztott termékeket, majd kisétálunk? A válasz természetesen igen, a kérdés csak az, hogy mik lesznek ennek a pontos részletei.

A Jövő gyorsabban itt lesz, mint gondolnánk egy izgalmas, olvasmányos, pörgős kötet, amit érdemes elolvasnia mindenkinek, aki egy kicsit is érdeklődik a világunkra közvetlen hatást gyakorló technológiák iránt. Sci-fi rajongóknak kötelező darab, hiszen ebből a könyvből egyértelműen kiderül, hogy ami ma még a filmvásznon is meredeknek tűnik, az bizony hamarosan valósággá válik.

A legfontosabb tanulság pedig az, amit a cím is sejtet, pontosabban kimond: ezek a folyamatok gyorsak, egyre gyorsabbak, éppen ezért érdemes felkészülten várnunk a változásokat saját, jól felfogott érdekeink miatt. Az pedig, hogy pontosan milyen szerepet kap majd ebben a technológia intenzív világban a blokklánc és a kriptopénzek, kiderül a könyvből!

Kapható a meghatározó könyvesboltokban, webshopokban!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img