19 000 közelében volt a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin is új éves csúcsokat írt le

spot_img

Továbbra is tombol az érdeklődés a kriptopénzek iránt. A Bitcoin most újra 19 000 dollár körül mozog, de nem csak a legnagyobb kriptopénz járt új éves csúcsok közelében.

Az Ethereumot és a Litecoint is elérte a hullám. Az Ethereum majdnem 400%-os emelkedést írt le ebben az évben, majd a múlt héten elérte a 623 dolláros éves csúcsot. Ez a többszöröződés nagyon pozitív, de még a 2018 januári, 1500 dolláros csúcsig bőven van hely az emelkedésre.

A Litecoin szintén megérezte az emelkedést és megduplázta értékét idén, a csúcsa 90 dollár volt, egy 117%-os emelkedés után.

Az elemzők szerint a Bitcoin és más kriptopénzek iránti új érdeklődési hullámot az indokolja, hogy sok befektető egy infláció elleni hedge-ként tekint rá. Michael Sonnenshein a Grayscale Investments igazgatója szerint a befektetők azért szeretik – amellett, hogy a Bitcoin a pénz evolúciójának következő lépcsőfoka, mert bármilyen kis részre lehet osztani egy coint. Emiatt kis részletekből fokozatosan lehet építeni egy portfóliót.

Az írás pillanatában egy kicsival 19 000 dollár alatt kereskedik a legnagyobb kriptopénzt, a történelmi csúcs pedig 20 000 dollár alatt vol, utoljára 2017-es év végén.

BTC/USD PrimeBit WebTrader

Piaci kapitalizáció tekintetében is felfelé íveltek a trendek. Az Ethereum már 68 milliárd dollárt tud maga mögött, a Litecoin pedig 5,8 milliárdot. A Bitcoin kapitalizációja elérte a 354 milliárd dollárt a múlt héten.

A népszerű PrimeBit tőzsde lehetővé teszi, hogy a kereskedők az árfolyamok emelkedéséből profitálhassanak. Ehhez nem kell birtokolni Bitcoint vagy más kriptopénzt. A kriptós határidős szerződéseknek hála akár negatív, akár pozitív irányba mennek az árfolyamok, mindkét trendben tudsz profitálni.

A tőkeáttételnek hála pedig nem kell nagyobb kezdőtőke ahhoz, hogy elkezdj kereskedni.

ETH/USD PrimeBit Web Trader

A vírushelyzet is besegített mostanában a kriptopénzeknek. Bernerd Meyer, a CyberNews.com szenior elemzője szerint a karanténhelyzetben sokkal több időt töltenek otthon a képernyők előtt az emberek, ezáltal több idejük és lehetőségük van felfedezni a kriptopénzeket.

Vedd ki a részed a Bitcoin és az altcoinok emelkedéséből. Kereskedj kriptós határidős szerződésekkel a PrimeBit-en. Az itt található 1:200 arányú tőkeáttétel a legmagasabb ezen a piacon. Ennek hála akár 10 dollárnyi kezdőtőkével is elkezdhetsz kereskedni, akár a mobilodon is.

Próbáld ki most a PrimbeBit-et és szerezd meg a 60 dolláros befizetési bónuszt – csak korlátozott ideig elérhető!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img