A PayPal userek 65%-a készen áll a bitcoinra

spot_img

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk nem egyszer, nem kétszer, a PayPal bizony nagy, talán egyenesen történelmi lépésre szánta magát idén, nyitnak a kriptopénzek felé, bevezetik a bitcoin, bitcoin cash, ethereum, litecoin vásárlás, sőt, az elköltés lehetőségét is bő 340 millió felhasználójuk számára. Most a Mizuho Securities készített felmérést arról, hogy mennyire várják a lehetőséget a felhasználók, köztük azok, akikhez a fokozatos bevezetés miatt még nem ért el.

Ha szeretnéd követni a legjobb kereskedőinket, ha szeretnéd gombynomásra, gondtalanul ugyanazt csinálni automatikusan, mint ők, akkor csatlakozz a CopyTraderPro felületéhez még ma!

Mint kiderült, 65%-uk igenis várja a lehetőséget, egészen pontosan azt, hogy bitcoinnal fizessen a PayPal közel 30 millió partnerénél, 20%-uk pedig már most kipróbálta a vásárlás lehetőségét. Márminta kriptopénz vásárlás lehetőségét.

A PayPal gyakorlatilag egymaga vásárol fel minden kibányászott Bitcoint

PayPal: még több kriptós feature jöhet

De visszatérve a kutatásra, fontos adalék, hogy az amerikai felhasználók számára november 12. óta elérhető a kriptopénz funkció, teljes körben, a PayPal felhasznlálók teljes köre számára pedig 2021 első felében, az ígéretek szerint akár első negyedévében lesz elérhető.

Ha eddig még “csak” az amerikai felhasználók vettek részt, akkor 2021 során, amikor a globális userek is élhetnek a lehetőséggel, könnyen lehet, hogy további, szédületes emelkedés történik majd.

Egy másik fontos megállapítás a japán gyökerű cég elemzéséből az, hogy a kriptopénzek bevezetése a PayPalra is jótékony hatással lesz, a részvényárfolyam várakozásaikat mintegy 30%-al növelték a kutatás készítői, úgy gondolják, hogy ekkora többletet, emelkedést hoz majd a -közeli- jövőben a mostani lépésük.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img