Ezért kell elkezdened CFD-kkel kereskedni

spot_img

Mindenki akar egy szeletet a Bitcoin tortából. Mostanra a legnagyobb kriptopénzt már felkapta a mainstream is, sőt, menekülési eszközként és infláció elleni védekezésként is szerepet kapott a hivatásos befektetők portfóliójában. A belépés erre a piacra még mindig lehet nyögvenyelős: tárcákat készíteni, vásárolni és tárolni nem mindenkinek van kedve. Szerencsére a Bitcoin CFD termékekkel ezeket megkerülve is kereskedhetsz.

A CFD, vagyis a contract for differences egy népszerű származtatott ügylet, aminek a legfőbb előnye a rugalmasság. Alább kifejtjük.

Magasabb profit

A CFD-ket tőkeáttétellel is tudod kereskedni. Ennek hála kis pénzzel is el tudod kezdeni. Margin, vagy tőkeáttételes kereskedéskor a tőzsdéd gyakorlatilag kölcsön ad neked pénzt arra, hogy megnyiss egy kereskedést. Ennek hála a tőkédnél nagyobb értékű pozíciót is tudsz nyitni.

A SimpleFX-hez hasonló brókerek 1:500 tőkeáttételt is bírnak. Ez azt jelenti, hogy egy kereskedés erejéig 10 dolláros tőkével vásárolhatsz akár 5000 dollár értékű Bitcoin CFD-t. Ha elveszíted a kereskedést, akkor a veszteséged 10 dollár lesz, de ha nyersz, akkor 500-szor nagyobb.

Profitálás emelkedő és zuhanó árfolyamokból

Ebben az évben elég nagyot ment a Bitcoin. Ebből a tőkeáttétellel játszó kereskedők is szépen kivették a részüket. Sok elemző viszont arra figyelmeztet, hogy egy 2017-hez hasonló beesés most is bekövetkezhet a Bitcoin szárnyalása után.

A Bitcoin közel 170%-os hozamnál jár ebben az évben (SimpleFX WebTrader)

Ha te azon a véleményen vagy, hogy a BTC árfolyama esni fog, a CFD-nek hála abból is tudsz profitálni. Elég egy short (sell) pozíciót nyitnod a BTC páron. Zuhanás esetén a nyereséged is a nyitó és a záró árfolyam közötti különbség lesz.

Hozzáférés több piachoz

Egyetlen CFD platformon rengeteg eszközhöz és derivatívához hozzáférsz. A SimpleFX-en például kereskedhetsz Bitcoin-al, Ethereum-mal és még 200 eszközzel a kriptopénzek, a forex, a részvények és az áruk kategóriájában. Olajjal vagy arannyal kereskednél? Esetleg a techóriások érdekelnek, mint az Apple vagy a Google? Ezeket egyetlen alkalmazásból és egyetlen számlád is eléred a SimpleFX-en.

Könnyű belépés

Ma már bárki tud CFD-kel kereskedni a telefonjáról vagy a számítógépéről. Csak be kell jelentkezned egy szolgáltatásba és mehet. A SimpleFX-en pofonegyszerű regisztráció: csak egy e-mail címet kell megadnod. Nincs szigorú személyazonosítás és nincs minimum deposit. Demószámláva is kipróbálható: amíg ismerkedsz a felülettel, ne kockáztass igazi pénzt.

Profitálj te is a Bitcoinból és kereskedj CFD-kel a SimpleFX-en most.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img