Egy új plugin éterben fizet a WordPress oldalgazdáknak

Megosztom

A világ legnépszerűbb sablon-webhely gyártója, az internet jelentős részét biztosító WordPress életében már eddig is léteztek olyan harmadik fél által készített pluginek, amiknek volt valamilyen kriptopénz vonatkozása, most azonban direkt bevételszerző eszköz jelent meg. Az EthereumAds ethereumban fizet a megjelentetett hirdetési felületekért, mutatjuk a részleteket.

Természetesen egy okosszerződés áll a háttérben, a folyamat lényege az, hogy miután beillesztettük a widgetet weboldalunkba, az érdeklődők éterrel licitálhatnak rá, hasonlóan a Google hirdetési rendszeréhez, ebben az esetben azonban a kriptopénz jelenti a lényegi újdonságot.

Az Ethereum címünket is meg kell adnunk a regisztráció során, melyet az EthereumAds weboldalán, vagyis itt tehetünk meg. A kitűzött célok igazán nagyratörőek, a Google AdSense-el kívánnak versenyezni, hogy ennek mennyi realitása van, az mindenki ítélje meg maga.

Az viszont biztos, hogy míg a Google csupán 68%-át juttatja el hozzánk a hirdetési bevételeinknek, addig ebben a megoldásban kerek egész 90% üti a markunkat.

Természetesen nem csak kriptopénz tematikájú blogok, híroldalak haszálhatják az eszközt, hanem bárki, bármiről szóljon is az oldala. Metamask, Ledger, Trezor tárcák támogatottak a rendszerben, ennél lényegesen több nem derül ki a plugin amúgy kissé elhanyagolt odlaláról.

Ahogy említettük, a WordPress komoly piaci részesedéssel rendelkezik, a CMS (Content Management Syste) piac 60%-át uralja, a világ vezető oldalainak nagyjából 15%-át üzemelteti, napi 500 új oldal indul a rendszer segítségével, a pluginek könyvtárában mintegy 55 000 eszköz van jelenleg, ezek közé került a fentebb bemutatott is.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel