Már csak néhány órán át lehet regisztrálni az éjszakai XRP airdropra

spot_img

Ha minden a fejlesztők tervei szerint alakul, éjjel 1 órakor fog sor kerülni a Ripple igazgatója által is támogatott Flare Network airdropra. A Flare célja, hogy más blokkláncokkal kösse össze és az okos szerződésekkel is kompatibilissé tegye az XRP-t, ami jelentős mértékben növelheti annak felhasználási körét.

A projekt valamikor a következő év első felében fog elindulni, ám a hálózat tokenjeinek kiosztása már néhány óra múlva megkezdődik. Az eseményen minden XRP tulajdonos részt vehet, aki megteszi az ehhez szükséges előkészületeket.

A legegyszerűbb dolga azoknak lesz, akik a legnagyobb tőzsdék egyikén tartják, vagy az esti órákig beutalják azokra az XRP-iket. Mostanra már szinte minden nagyobb váltó jelezte, hogy felhasználóik megkapják tőlük az ajándék tokeneket. Ami a Binance-et illeti, az este 11-ig beérkező XRP-k lesznek jogosultak a részvételre, ezt követően az airdroppig felfüggesztik a be- és kiutalás lehetőségét.

A meglévő XRP-i után mindenki 1:1 arányban számíthat majd a beérkező SPARK tokenekre, ezek kiutalása azonban nem egyszerre fog megtörténni. Az éjszakai első kör során csak 15%-nyi kerül szétosztásra, a maradékot fokozatosan, a következő 25-34 hónap során írják majd jóvá az igénylők wallet címein.

Aki saját tárcában tartja az XRP-it, annak az alábbiakat kell tennie a részvételhez:

Először is szükség lesz egy XUMM (XRP tárca) fiókra, ahol elhelyezhetjük az XRP tokenjeinket. A XUMM-ba más tárcaszolgáltatókon (pl.: Ledger, Atomic Wallet) létrehozott XRP tárcákat is importálhatunk, így ha ezeken tárolunk XRP-t, nem is kell átutalnunk azokat.

Ezt követően el kell látogatnunk erre az oldalra, ahol

(1) El kell fogadnunk a Flare felhasználási feltételeit.

(2a) Be kell lépnünk a XUMM fiókunkkal, vagy (2b) az XRP Toolkit-et támogató tárcánkkal (pl.: Ledger).

(3) Létre kell hoznunk egy saját (nem tőzsdei) Ethereum tárca címet, ahová majd el tudják küldeni a Spark tokenjeinket. (A Spark egy ERC20 token lesz.) Ha már rendelkezünk egy Ethereum wallettel, akár tovább léphetünk (skip this step) de a teljes biztonság érdekében új wallet létrehozását javasolják. Ehhez igénybe vehetünk bármilyen szolgáltatót (MyEtherWallet, Metamask, Ledger, stb.).

(4) Meg kell adnunk az Ethereum címünket.

(5) A Next gombra klikkelve meg kell erősítenünk, hogy valóban össze akarjuk kötni a XUMM és Ethereum tárca címünket. Ehhez kapni fogunk egy MessageKey kódot, amit az útmutatásnak megfelelő helyen (a korábban használt megoldástól függően pl.: XUMM, XRP Toolkit, Ledger) kell beillesztenünk.

(6) Várjuk meg az airdroppot.

Az alábbi angol nyelvű videóban (1:47-től) egy Ledger tárca segítségével mutaják be az összekötés folyamatát.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img