23%-ot hozott a Crypto.com listázás a zilliqának

Megosztom

Ahogy fejlődik a piac, úgy jelenik meg egyre több platform, váltó, kriptopénztőzsde, kártyaszolgáltató, ezek egyre több kriptopénz közül válogathatnak, kényük-kedvük, pontosabban a közönség elvárásai szerint listázhatnak újabb és újabb projekteket. Most az egyre népszerűbb Crypto.com kínálatába került fel a zilliqa, ment is 23%-ot egyből.

Mai a hír, nem is késlekedtek a kereskedők, sem a befektetők, a ZIL egyből meg is kezdte az emelkedést. USDT/ZIL párról van szó, de nem ez az egyedüli, hiszen a Crypto.com saját érméje, a CRO is “párba került” a ZIL-el. Cikkünk születésekor 0,05 dolláron kereskedett a projekt, ez közel negyedével (23%) több, mint tegnap, novemberi értékéhez képest pedig mintegy 60%-os az emelkedés.

A 2017-ben indult projekt az Ethereum egyik első, ám azóta korántsem utolsó kihívója, jelentős újításuk az úgynevezett sharding, ennek lényege, hogy a hálózatot csomópontok csoportjaira bontják le, egy-egy tranzakciónak nem kell a teljes rendszerben megjelennie, ezzel növelik a hatékonyságot.

Az alábbi videó a sharding lényegét mutatja be, ezel az eljárással nem mellesleg már maga az Ethereum is kísérletezik:

Joggal merül fel a kérdés, hogy miként lehet idejében, vagyis előre értesülni egy-egy listázásról, a válasz az, hogy folyamatosan figyelemmel kell követni a kiszemelt projekteket, kis szerencsével idejében értesülhetünk arról, hogy hol lesznek kereskedhetőek a (közel)jövőben. A másik, kézenfekvő megoldás, hogy az egyes platformok, váltók, kriptopénztőzsdék közösségi média felületeit követjük, így is értesülhetünk arról, hogy mikor, mely projektek jelnnek meg újoncként a kínálatukban.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel