Keressük a legbitcoinosabb mézeskalács házat

Megosztom

Hiába, a mainstream elterjedésnek sok indikátora van, ezek között tartjuk számon a Google Trends statisztikáit, a nem szakmai sajtóban megjelenő bitcoin témájú cikkek számát, és természetesen az egy villamoskocsira eső kriptopénz említéseket is a Jászai Mari tér és a Mester utca között. Van azonban egy új mérőeszközünk is, ez nem más, mint a bitcoint (is) ábrázoló mézeskalács házak, csak azok játszanak, amikre a gyártás során került fel az egyértelmű jelzés, utólagos graffiti nem számít.

Olvasónktól kaptuk az alábbi művet, ami igazán jól sikerült, egyből meg is ihletett bennünket, elhatároztunk, hogy megkeressük a legbitcoinosabb mézeskalács házat, ami a 2020-as szezonban készült!

A pályaműveket kommentben várjuk, beküldési határidő 2021 első napja, vagy az után egy kicsivel. A lényeg, hogy ha a barátnőd, feleséged, édesanyád, lánytestvéred, barátod, férjed, bárkid készített olyan mézeskalács süteményt, házat, vagy bármilyen egyéb édességet, amire felkerült valamilyen kriptopénz utalás, akkor mutasd meg mindannyiunknak!

Az épület másik oldala borítóképünkön látható. A Balaton felirat igazolja, hogy hazai az alkotás. Körbenézve az interneteken találtunk pár munkát, sokan, egyre többen vannak, akik mézeskalács formájában is kifejezik szeretetüket a digitális eszközök iránt:

A Bitcoin felfogható Satoshi petesejtjeként, amit a közösségi spermasejtek termékenyítenek meg, így lesz belőle világsiker. A következő alkotásra pedig felkerült a helyrajzi szám is, úgy tűnik ahogy nálunk is, más országokban is szokás ezt feltüntetni az épület utcafronti falán:

Most pedig átadjuk a szót olvasóinknak, keressük a legszebb kriptopénz tematikájú mézeskalács házat, vagy egyéb gasztronómiai alkotást!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel