Újra 1000 dollár felett az ethereum

Megosztom

Vasárnap hajnalban még 770 dollárért is hozzá lehetett jutni, de miközben ezeket a sorokat írom, már 1120 dollár felett jár az ethereum. A második legnépszerűbb kriptovaluta még 2018-ban érte el az eddigi rekordjának számító 1420 dolláros szintet, aminek megdöntéséhez további 25%-os növekedésre lenne szüksége.

Bár dollárban kifejezve jól teljesít, az ETH a BTC-hez képest az elmúlt 4 hónapban folyamatosan veszített az értékéből. Ennek a veszteségnek a nagy részét most egyetlen nap alatt sikerült visszahoznia.

A nagy képet tekintve azonban még mindig jelentős a lemaradás. A 2018-as csúcshoz képest, az ether továbbra is 70%-os mínuszban van a bitcoinnal szemben. Ha sikerülne ledolgoznia ezt a hátrányt és ismét elérné a 0.12 BTC-s keresztárfolyamot, akkor a mai árfolyamokkal számolva,1 ETH nagyjából 4000 dollárt érne.

Az elmúlt 24 óra az Ethereum market cap-jében is óriási ugrást idézett elő, a tegnapi ~90 milliárd dolláros piaci részesedése ma reggelre 125 milliárdra növekedett. Ezzel egy időben viszont megugrottak az ERC20 tokenek küldésének tranzakciós költségei is. Egy átlagos utalás végrehajtásához jelenleg 6-9 dollárt kell kifizetnie a felhasználóknak.

Rendelkezel ethereummal?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

Szerk.: A cikkben pontatlanul fogalmaztam. Az ether a bitcoinnal szemben 2017. júniusában érte el a korábbi csúcsát, 0.1748-as árfolyamon. Ezt az általam használt Bitstamp és Binance grafikonok nem jelzik, de a Coinbase ETHBTC chartján már megfigyelhető.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel