A BitMEX teljes volumene már azonosított kereskedőktől jön

Megosztom

Az egyik legismertebb kriptotőzsde, a BitMEX befejezte a verifikálási programját, ami egész decemberben futott. Ez azt jelenti, hogy jelenleg mindenki, aki kereskedik vagy akár csak beküldött pénzt a BitMEX-re, már megadta személyes adatait a tőzsdén.

A lépésre azért volt szükség, mert tavaly ősszel a CFTC, az árutőzsdei kereskedelmet felügyelő amerikai szervezet rászállt a tőzsdére. Akkor, a BitMEX-hez kapcsolható öt jogi személyt és a tőzsde három vezetőjét vádolta meg illegális derivatíva tőzsde működtetésével és a pénzmosási szabályok elleni vétséggel. A botrány akkor egy kis beesést is eredményezett a piacon és a jellemzően offshore-nak tartott BitMEX jövője is veszélybe került. A vádlottak között volt a tőzsde legismertebb arca és alapítója, Arthur Hayes. A vezetőségből végül többedmagával távozott.

Az új vezetéssel együtt egy nagyobb irányváltáson is átesett a BitMEX. Úgy tűnik a cég életében véget ért egy korszak és innentől teljesen kifehérítve működnek a piacon. A tőzsde technikailag is megújult és gyorsabb depositokkal próbál több felhasználót bevonzani.

A tőzsde legfrissebb blogbejegyzése megemlíti, hogy a kereskedési volumen 100%-a már hitelesített userektől származik. Ők egy hónap alatt 100 milliárd dolláros volument kereskedtek össze a tőzsdén. 

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel