Az elmúlt hónapok emelkedése ellenére továbbra is mínuszban az altok többsége

Megosztom

Habár az elmúlt hetekben óriási növekedéseknek lehettünk tanúi, számos alt még mindig 90%-os mínuszban van a korábbi csúcsához képest.

Egy elemző készítette el azt a jelentést, amiben 410 altcoin megtérülését hasonlította össze egymással. Ebben négy nagy csoportra osztotta a kriptopénzeket, attól függően, hogy 2017-ben, 2018-ban, 2019-ben, vagy 2020-ban érték-e el korábbi csúcsaikat.

Mindent egybevetve az altok átlagosan mínuszt 65%-os megtérüléssel “jutalmazták” azokat, akik több éven át kitartottak mellettük. A legrosszabbul a rekordjaikat 2017 végén, illetve 2018 elején beállító coinok teljesítenek, amelyek mostanáig átlagosan 80-90 százalékot vesztettek az értékükből. De mellettük még a tavaly nyári nagy emelkedések nyerteseinek többsége is már csak fele annyit ér mint néhány hónappal ezelőtt.

Mindez érdekes kontextusba helyezi több ismert kriptopénz közelmúltbéli menetelését, A Cardano árfolyama például a márciusi tőzsdei összeomlást követően a hússzorosára emelkedett, de még így is 70%-kal olcsóbban lehetett hozzájutni, mint az ATH idején.

De ugyanezt mondhatnánk el a Zilliqa-ról is, ami az elmúlt 10 hónap során mintegy ötvenszeres növekedésen ment keresztül, ám ez is csak az eddigi elért veszteség alig felének ledolgozására volt elegendő.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel