Betáraztak a DeFi bálnák, követi őket a piac

spot_img

237 darab bálna számlát azonosított a Santiment – ezekben a tárcákban több, mint 100 000 darab UNI található. Három héttel ezelőtt még csak 204 ilyen tárcáról tudtunk, vagyis ahhoz képest ez egy 16%-os emelkedés. A nagy felhalmozás egybeesett az UNI árfolyamának a csúcsával, ami tegnap átlépte a 13 dollárt is. A Santimentes elemzők egyből össze is kötötték a kettőt és úgy nyilatkoztak, hogy az árfolyamemelkedésnek ez volt az egyik indoka.

Az “elit” tárcák számának és a “közepes” tárcák számának alakulása (fehér ill. rózsaszín vonallal) az árfolyam függvényében (zöld grafikonon).

Az emelkedésnek vannak fundamentális tartókövei, ugyanis az Uniswap mostanában megint elég jól megy. Két napja a kereskedési volumen új történelmi rekordot döntött a decentralizált váltó, amikor elérte a 3.59 milliárd dollárt.

Egy másik jól ismert DeFi coin tekintetében is megmozdultak a bálnák. A SUSHI esetében a 100 000 darabot birtokló tárcák száma az elmúlt két hétben 74%-al emelkedett, vagyis elég sokan elég komolyan betáraztak a SUSHI-ból.

“A SUSHI írta le a legjobb visszapattanást, amikor a kis időre a BTC 30 000 alá esett. Miért? Mint mindig, a bálnák miatt. A legalább 100 000-et tartó tárcák száma soha nem látott mértékben növekedett és az árfolyamok általában a top holderedet követik.”

– írta a Santiment

A Discord csatornánkon kereskedőink a DeFi coinobat is figyelik. Vedd ki a részed a DeFi és DEX tokenek szezonjából!

As highlighted by the team at Santiment, the accumulation of SUSHI has happened in tandem with a price increment of the token. The token opened the year at a value of approximately $2.90 and would go on to set a local high of $7.80 on the 17th of this month. This is a 168% increment in value in a period of approximately 2.5 weeks.

Ahogy az elemzők is írták, a SUSHI esetében is az árfolyam növekedése egybeesett a nagyok akkumulációjával. A SUSHI 2.90 dollár körül nyitotta az évet, majd 10 nappal ezelőtt ért a csúcsra, 7.80 dollárnál. Ez 168%-os emelkedés, kevesebb, mint három hét alatt.

(Ethereumworldnews, Sentiment)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img