A vödör aljára néztünk: egyetlen cent körüli coinok izgalmas küldetéssel

spot_img

Továbbra is mindenki a bitcoinra figyel, legfeljebb az éter, esetleg a polkadot, netán a cardano kerül még szóba egyebek mellett, ha kriptopénzekről van szó. De vajon hogyan néz ki a spektrum túloldala, a sereghajtók, a leszakadtak, pontosabban azok, akiknek – egyelőre – esélye sincs a címoldalakra kerülni? A lista végéről szemezgettünk, ez nem befektetési tanács.

Contentos

A meglepően jól felépített platform nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mintsem a YouTube megszorongatását, bizony egy decentralizált videómegosztó platformról van szó. A Binance Chain-en jöttek létre, a bemutatkozó oldaluk itt, maga a rendszer pedig itt látható. Rengeteg tartalomgyártóval renelkeznek már most, köztük többnyire spanyol és portugál anyanyelvűekkel, hiszen főleg ilyen területeket kampányoltak eddig.

Jelenleg 0,009 USD környékén jár.

StormX.io

Egy Crypto Cash Back rendszerről, pontosabban appról van szó, a leírás mindent elárul, kriptopénzt kapunk -vissza- minden vásárlásunk után, a tetszetős bemutatkozó oldal itt látható. Bő 700 üzlettel állnak már kapcsolatban, a lista folyamatosan növekszik. Ráadásul a blokklánc iparon belül is szép partneri együttműködéseket alakítottak már ki.

Jelenleg 0,003 dollárnál jár.

Cindicator

Ez is egy amíciózus projekt, a cél prediktív analitikai eszközöket építeni, kissé leegyserűsítve előre jelezni a piac mozgásait, de nem is akárhogy. A kollektív intelligencia, vagyis nagyszámú felhasználó visszajelzései, illetve mesterséges intelligencia segítségével. Sokan hiszen a technológiában, itthon is vannak hívei a megközelítésnek. Az biztos, hogy hiteles a társaság, de a sikert ez önmagában még természetesen nem borítékolja.

Jelenleg 0,012 dollárnál tart.

Mindez ismételten nem befektetési tanácsadás, azonban időt és energiát tettünk abba, hogy a CoinMarketCap, illetve a CoinGecko listájának végéről érdemi projekteket találjunk. Persze mindez még messze nem a vödör legalja, rengeteg projekt van még ezeknél is jóval alacsonyabb értéken, azonban ott már olyan -szó szerint- tizenkettő egy tucat munkákról van szó, amikről nem is érdemes beszélni

Ez a három azonban még egy maroknyi társával együtt kézzelfogható koncepcióval és termékkel, érdemi csapattal, és már kialakított partneri együttműködésekkel rendelkezik. Meglátjuk, hogy miként teljesítenek a következő alt szezonban, és az eljövendő évek során. Mindhárom fent említett projekt elérhető a Binance kínálatában.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img