Lézerszemek százezerig: új Bitcoin mém terjed a közösségi oldalakon

Megosztom

Miközben a BNB tegnap közel 350 dollárig emelkedve, ajtóstul rontott be a TOP3 coin közé, a háttérben a bitcoin is átlépte az 56 000 dolláros árfolyamot. A nemzetközi közösségen belül órák alatt terjedt el az a mém, amivel a 100 000 dollár felé araszoló coin iránt érzett elkötelezettségüket kezdték el kifejezni a BTC szimpatizánsai.

A filmekben és rajzfilmekben a vörösen izzó szempár általában egy karakterben szunnyadó erő kitörése előtt látható. A bitcoin hívők profilképein feltünő ragyogás szintén azt jelképezi, hogy amit most látunk, az szerintük még csak a kezdet és a mindent elsöprő energiák előtörésére még csak ezután számíthatunk.

A mozgalomhoz több ezer magánember mellett, olyan az Egyesült Államokban ismert közszereplők is csatlakoztak, mint például a Teslát vezető Elon Musk, Cynthia Lummis kongresszusi képviselő, vagy éppen Michelle Phan, a világ első szépségápolással foglalkozó videó bloggere.

Habár biztonsági okokból személy szerint senkinek sem javasolnám, hogy a közösségi oldalakon a bitcoin megtakarításaival kérkedjen, aki mégis szeretné, ezen az oldalon egy fotó feltöltése, vagy egy rá mutató link beillesztése után pillanatok alatt lézerszemeket varázsolhat magának.

Ha szeretnél még több hírrel és elemzéssel találkozni, kövess minket a YouTube-on és a Discordon is.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel