Tömd meg a pénztárcád 2000 dollárral

spot_img

Készülj fel egy igazi csemegére! Növeld meg a tavaszi nyereséged akár 2000 dollárral. Csinálj még több pénzt, minden egyes depozittal. Ezt az ajánlatot nem hagyhatod ki.

A Tavaszi Cashback március 15-től április 28-ig tart, összesen négy körben. A négy kör alatt négyszer kaphatsz 500 dolláros cashback-et. Hogyan? Egyszerűen. Csak minden körben egy beutalást kell végrehajtanod a SimpleFX-re, miközben nyereségesen kereskedsz a megfelelő volumennel. Minél többet utalsz be, annál nagyobb az esélye annak, hogy nagyobb cashbacket kapsz.

A SimpleFX a legjobb választás ha népszerű kereskedési párokat akarsz tradelni. Ingyenesen használható, mobilon és asztali gépeken is működik, intuitív a kezelése és a legjobb: ingyenes demó számlával is elkezdhetsz kereskedni, így nem kockáztatsz valódi tőkét.

Az elérhető kereskedési párok között olyan népszerű eszközöket találsz, mint az Apple, a GameStop, de megvannak a nagyobb forex párok is. Természetesen kriptopénzek is találhatóak a kínálatban, nem beszélve az árukról és nyersanyagokról. A SimpleFX-en nem birtoklod az adott eszközt, pusztán az árfolyamra spekulálhatsz: akár felfelé, akár lefelé tart az árfolyam, te mindkét irányban nyerhetsz.

Már 5 dollárral is elkezdhetsz kereskedni, vagyis szinte nincs alsó határ. A kereskedés jutalékmentes és 500-szoros tőkeáttétel is elérhető a tőzsdén. Az affiliate program keretében pedig az általad toborzott felhasználók után 25%-os profitmegosztást kapsz.

Próbáld ki a SimpleFX-et és ne maradj le a nagy pénzről. Legyen szó Bitcoin csúcsokról vagy Tesla emelkedésről, ha előveszed a telefonodat és bejelentkezel, a kereskedés világa bárhol és bármikor megnyílik előtted.

-szponzorált tartalom-

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img