Már egy negyed bitcoint érnek az Uniswap ingyen osztogatott tokenjei

spot_img

Az elmúlt hét folyamán 50%-kal növekedett a legnagyobb decentralizált tőzsde, az Uniswap által kibocsátott token értéke. Az UNI ezzel a legnagyobb Ethereum alapon működő altcoinná vált, beelőzve az eddigi éllovas Chainlinket.

Az intenzív emelkedés mögött a hamarosan érkező új platform, az Uniswap V3 közelgő megjelenése állhat, aminek elkészültére az elmúlt napokban több utalást is tettek annak fejlesztői. Egyikőjük például megkérdezte, hogy az emberek hol olvasnák el legszívesebben az erről tájékoztató bejegyzést.

https://twitter.com/haydenzadams/status/1367335215128080384?s=19

Amint arról mi is beszámoltunk, az Uniswap még a nyár végén adott 400 UNI tokent minden olyan felhasználójának, aki valaha akár egyetlen tranzakciót is végrehajtott az oldalon. Ez a 400 token jelenleg 13 600 dollárt, vagyis nagyjából 0.26 BTC-t ér.

Elemzők szerint a hónapok óta emelkedő pályán lévő Uniswap, a V3 megjelenését beharangozó hírek után veszíthet majd a lendületéből és az árfolyama is némiképp vissza korrigálhat. Ennek kapcsán az éppen egy hete lezajló Cardano hard forkot hozták fel példaként, amit az ADA 30%-os visszaesése követett. Igaz itt a várhatóan március végén érkező Gougen hálózat iránti várakozások még adhatnak egy újabb löketet a további emelkedéshez.

A jövőbe tekintve ugyanakkor továbbra is kedvezőek az UNI kilátásai. Az Ethereum várhatóan júliusban érkező frissítésével, a dex használatáért fizetett jutalékok is csökkenni fognak, ami a vékonyabb pénztárcával rendelkező felhasználókat is a tőzsdére csábíthatja.

Megszületett a döntés az ethereum égetés bevezetéséről

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img