Melyik a legjobb választás? CopyTrader Pro vagy Kereskedési Tippek?

spot_img

Ha nem érzed magad elég jó kereskedőnek, de szeretnél fejlődni benne vagy egyszerűen csak egy kis extra bevételt szeretnél, a Kripto Akadémia két módon tud segíteni ebben.

Jelenleg két szolgáltatást működtetünk, a Kereskedési Tippeket és a CopyTrader Pro-t.

Nézzük, hogy ezek hogyan tudnak segíteni neked abban, hogy jobb és nyereségesebb kereskedő legyél. Ha még nem ismered a két szolgáltatást, az összehasonlításból az is kiderül, hogy számodra melyik lehet a jobb választás.

Kereskedési Tippek (Discord VIP)

Ez a neked való, ha nyereséges kereskedő szeretnél lenni – a segítséget mi adjuk

A Kripto Akadémia Discord szerverén belül működik egy VIP rész, ahová csak előfizetés után nyerhetsz bepillantást. Itt osztják meg tippjeiket, szignáljaikat a kereskedőink. Összesen hét kereskedő szobája található itt.

Ők rendszeresen posztolnak kereskedéseket: leírják, hogy egy kereskedési páron hol kell beszállni, mi a take-profit és mi a stop-loss szint. Neked az a feladatod, hogy felmenj a tőzsdére (a Binance a legjobb választás, hiszen itt az összes potenciális kereskedési pár megtalálható) és saját tőkével megtenni az adott kereskedést.

De nem csak tippekhez, hanem a VIP közösség beszélgetéseihez, videós és szöveges oktatóanyagokhoz és a skalpolás szobához is hozzáférhetsz.

Válaszd a Kereskedési Tippeket, ha szeretnél tanulni az elemzésekből és egy közösséggel együtt figyelemmel kísérni a piacot.

Tovább a KerTippekre >>>

CopyTrader Pro

Ez a neked való, ha azt szeretnéd, hogy szakértő kereskedők neked termeljék nyereséget.

A CopyTrader Pro-ra úgy is tekinthetsz, mint a Kereskedési Tippek egy továbbfejlesztett változatára. A CopyTrader Pro külön név alatt, saját felületen fut, de a KerTippekben megismert kereskedők közül a három legismertebb és legsikeresebb másolható rajta: Balage, Keny és Coinhunter.

A CopyTrader Pro célja, hogy nyereségessé tegyen téged, azáltal, hogy automatikusan másolhatsz sikeres kereskedőket. Azok a tradek, amiket a kereskedő megjátszik (és gyakran ugyanezeket posztolja a KerTippek-be), azok a te számládon is végrehajtásra kerülnek. Így lesz a kereskedő nyeresége a te nyereséged is.

A CopyTrader Pro-ra nem kell pénzt beküldened, mindössze egy Binance számlára van szükséged, amin megtalálható a tőkéd. A lemásolt kereskedések ezen a számlán végrehajtódnak, amint összekapcsoltad azt a CopyTrader Pro-val és elindítottad a másolást.

A KerTippekkel ellentétben a CopyTrader Pro nem fix előfizetési díjjal működik, hanem a tőkéd nagyságától és a választott csomagtól függ az ára.

Válaszd a CopyTrader Pro-t, ha kevésbé érdekel a kézi kereskedés, nincs időd kereskedéssel foglalkozni, de kivennéd a részed a kereskedőink nyereségéből.

Tovább a CopyTrader Pro-ra>>>

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img