TradingView Bitcoin Index: a legteljesebb bitcoin grafikon

Megosztom

Emlékeztek még, hogy milyen érzés volt 2010. nyarán 5 centért bitcoint vásárolni? Aztán végig élni, ahogy néhány hét leforgása alatt a centig zuhan, majd 50 centig pumpál? Hát sajnos én sem. De a TradingView segítségével most már bárki újraélheti a pillanatot, ugyanis elkészült az eddigi legteljesebb bitcoin grafikon.

Ugyan a BraveNewCoin Liquid Index (BLX) személyében már korábban is a rendelkezésünkre állt egy olyan eszköz, amivel egészen az őskorig visszamenően elemezhettük a BTC árfolyamát, az a grafikon egy komoly hátránnyal is rendelkezett, mivel a napos nézetnél kisebb időtávon nem nem volt képes megjeleníteni az árfolyamok alakulását. Erre a hiányosságra nyújt most megoldást a Tradingview, amivel akár már perces nézetben is visszatérhetünk a múltba, ha így szeretnénk backtesztelni a stratégiáinkat.

Akárcsak más grafikonok esetében, a Tradingview Bitcoin Indexére is érvényesek bizonyos korlátozások, tehát kisebb idősávokon csak előfizetéssel lehet hozzáférni a több évnél régebbi adatfolyamokhoz.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel