TradingView Bitcoin Index: a legteljesebb bitcoin grafikon

spot_img

Emlékeztek még, hogy milyen érzés volt 2010. nyarán 5 centért bitcoint vásárolni? Aztán végig élni, ahogy néhány hét leforgása alatt a centig zuhan, majd 50 centig pumpál? Hát sajnos én sem. De a TradingView segítségével most már bárki újraélheti a pillanatot, ugyanis elkészült az eddigi legteljesebb bitcoin grafikon.

Ugyan a BraveNewCoin Liquid Index (BLX) személyében már korábban is a rendelkezésünkre állt egy olyan eszköz, amivel egészen az őskorig visszamenően elemezhettük a BTC árfolyamát, az a grafikon egy komoly hátránnyal is rendelkezett, mivel a napos nézetnél kisebb időtávon nem nem volt képes megjeleníteni az árfolyamok alakulását. Erre a hiányosságra nyújt most megoldást a Tradingview, amivel akár már perces nézetben is visszatérhetünk a múltba, ha így szeretnénk backtesztelni a stratégiáinkat.

Akárcsak más grafikonok esetében, a Tradingview Bitcoin Indexére is érvényesek bizonyos korlátozások, tehát kisebb idősávokon csak előfizetéssel lehet hozzáférni a több évnél régebbi adatfolyamokhoz.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img