BlockChange Live: kérdezd élőben egy magyar kripto ATM szolgáltató szakértőjét

Megosztom

Nem mindennap kínálkozik lehetőség arra, hogy az érdeklődők a hazai kriptopiac egyik vezető képviselőjének tehessék fel a témával kapcsolatos kérdéseiket. Már csak ezért is érdemes ma este ellátogatni a BlockChange Facebook oldalára, ahol Taraczky Andrej pénzügyi szakértő segítségével nyerhettek mélyebb betekintést a kriptovaluták világának rejtelmeibe.

A ma este 20:00 órától kezdődő BlockChange LIVE! rendezvény során nem csak élőben kérhetitek majd ki Andrej tanácsait, de a nap folyamán előre megírt és a Blockchange Facebook oldalán keresztül beküldött kérdéseitekre is választ kaphattok. A rendezvény teljesen ingyenes, a részvételhez nem kell mást tennetek, mint ellátogatni a BlockChange Facebook oldalára.

A BlockChange Kft. Magyarország egyik legnagyobb kriptovaluta ATM szolgáltatója, ami 17 db Bitcoin, Litecoin és Ethereum vásárlásra alkalmas automatát üzemeltet. Ha szeretnél többet is megtudni a gépek működéséről, vagy azok pontos elhelyezkedéséről, látogass el a BlockChange honlapjára, vagy nézd meg a róluk készített bemutató filmünket.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel