Bitcoint ismerő pénzügyi igazgatót keres a Time magazin, felkészül a Salesforce?

spot_img

A világhírű Time magazin néhány órával ezelőtt adta fel azt az álláshirdetést, amiben új gazdasági igazgatót keresnek a lap menedzsmentjébe. Az elbírálás egyik feltétele, hogy az illető nyitott legyen a bitcoin és úgy általában a kriptovaluták felé.

Ami a terület felé való nyitás mellett még érdekessé teszi az egészet, hogy Time magazin tulajdonosa az Egyesült Államok egyik legnagyobb szoftvercége, a Salesforce, aminek az igazgatója néhány órával ezelőtt szintén egy fiat pénzek halálát vizionáló NFT-t ajánlott a követői figyelmébe.

Isten halott? Az igazság halott? A fiat pénz halott? Az állami valuták vásárlóerejének drasztikus csökkenésével az olyan kriptopénzek, mint például a bitcoin jelenthetnek kihívást a pénzügyi rendszerre. – véli Marc Benioff. Talán elképzelhető, hogy a Tesla-hoz hasonlóan hamarosan ők is bejelentik, hogy bitcoinba fektették a készpénz tartalékaik egy részét?

A Time az álláshírdetés feladásával egy időben egy teljes digitális átalakulást is bejelentett, aminek keretében az olvasóik néhány héten belül már kriptovalutákkal és különböző NFT-k megvásárlásával is előfizethetnek majd az újságra.

“Szerintünk a média iparnak még időre lesz szüksége, amíg széles körben beleveti magát ebbe, de mi egy kibontakozó trendet vélünk felfedezni és szeretnénk az első között csatlakozni hozzá.”

Vajon melyik lesz az első mainstream magyar újság, ami hasonló lehetőséget vezet be?

További hírekért és elemzésekért csatlakozz a Discord csatornánkhoz és kövess minket a YouTube-on is.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img