Péntek reggelig a lejáró bitcoin opciók hatása dominálhat

spot_img

A bitcoin tegnap este óta 3000 dollárt vesztett az értékéből. Amint arra a múlt héten is felhívtuk a figyelmeteket, az opciós szerződések közelgő lejárati határideje az elmúlt hónapok során rendre negatív hatást gyakorolt a BTC árfolyamára, így elképzelhető, hogy a következő napokban is inkább a piros szín fog dominálni a grafikonokon.

Az elmúlt hónapok mélypontjai a lejáratok környékén alakultak ki. A következőre pénteken fog sor kerülni.

Hosszabb távon azonban ez még nem ad okot az aggodalomra, sőt: minden jel arra mutat, hogy az emelkedés a következő hónapok során is tovább folytatódhat. A tőzsdéken lévő bitcoinok száma folyamatosan csökken, eladni tehát nagy tételben még senki sem szeretne, a háttérben pedig nagy tételben történő vásárlásokra utaló jelek fedezhetők fel.

A tőzsdéken lévő bitcoinok száma folyamatosan csökken. 

Kedvezőnek tűnnek az áprilisra már eddig megkötött opciós szerződések statisztikái is. Míg március végén 40 000 dollár környéki BTC árfolyamra fogadtak legnagyobb összegben a traderek, áprilisra eddig 80 000 dollárra érkezett a legtöbb tét.

Márciusi lejáratú opciók

Áprilisi lejáratú opciók

Talán vannak akik már tudnak valamit, amit mi nem? Vagy csak találgatásról lehet szó? Az biztos, hogy az egyik legnagyobb amerikai bank heteken belül hivatalosan is be fogja jelenteni a belépését a kripto piacra és hogy valószínűleg nem ők az egyetlen nagy név, akik erre készülnek.

További hírekért és elemzésekért csatlakozz a Discord csatornánkhoz és kövess minket a YouTube-on is.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img