Így áll most a Mikron

spot_img

Friss beszámolót tett közzé a Mikron csapata a Facebook oldalukon, ebből szemezgettünk. Előtte azonban egy rövid emlékeztető a korábbi beszámolóinkból, lássuk, hogy mi is a Mikron, majd tekintsük át röviden, hogy mi történt eddig a projekt háza táján, végül lássuk, hogy mik a távlati tervek!

Mi a Mikron?

A Mikron jelen formájában egy saját blokklánccal rendelkező utility token, ami számos előnyt nyújthat partnereinek a termékeik és szolgáltatásaik használata során. Elsősorban a partnerek ökoszisztémáján belül van funkciója, a partnerek felhasználóinak nyújt értéket. Tőzsdei jelenléttel még nem rendelkezik, a felhasználók egymás között cserélhetik, illetve a partnereknél használhatják fel a tokeneket.

Mi történt eddig?

A Mikron blokklánc 2018 év végén indult el, azóta több mérföldkövet is sikerült elérniük. Az elkészült összes fejlesztés folyamatosan, rendben működik.

Ezek közül talán a legfontosabbak:

  • A Mikron hálózat stabilan üzemel, a tranzakciók ingyenesek és néhány másodpercen belül megvalósulnak.
  • A partnerek termékeihez létrejött Mikron integrációk megfelelően működnek, a termékek felhasználói kezelni tudják mikronjaikat.
  • A staking program folyamatosan üzemel, ezúton is köszönjük a stakerek kitartó támogatását!

Az elmúlt évben sok újdonság nem történt a Mikron életében, aminek meghatározó oka a szűkös erőforrásokban keresendő. A fenntartással kapcsolatos munkákat zavartalanul sikerült ellátni, de fejlesztésre, újdonságok bevezetésére sajnos az erőforrások hiánya miatt egyelőre nem került sor.

Ezen a helyzeten mindenképpen változtatni szeretne a Mikron, a partnerek nyitottak arra, hogy a jövőben finanszírozzák a fejlesztéseket, annak reményében, hogy a Mikron utility funkciói erősödjenek, ami hosszabb távon még több hozzáadott értéket jelenthet a felhasználóknak, látogatóknak.

A Mikron partnereihez jelenleg többek között ezek a szolgáltatások tartoznak:

  • Kripto Akadémia
  • Hathárom.com
  • Póker Akadémia

Mik a tervek a következő időszakra?

A Mikronnak két meghatározó célkitűzése van a következő másfél éves időszakra:

1.) A utility token funkció erősítése, ennek érdekében nagyobb átalakításokra is szükség lehet a Mikron hálózat működésében. Az átalakítások tervezése folyamatban van, végeredményeként cél egy mélyebb szintű integráció elérése a partnerek termékportfóliójában.

2.) DEX (Decentralised Exchange) integráció, vagyis a lehetőség megteremtése arra, hogy a mikronokat egy piactéren lehessen adni-venni.

Ahogy a Facebook poszt fogalmaz: “mindent megteszünk annak érdekében, hogy a fenti célokat elérjük”. A Kripto Akadémia rendszerében stabilan működik a Mikron hűségrendszer, vannak felhasználók, akiknek már több ezer MIK áll az egyenlegén, amit kommenteléssel, cikkek megosztásával, egyebekkel értek el.

A (közel)jövőben is beszámolunk a Mikron fejleményeiről!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img