Jöhetnek a limit orderek a PancakeSwap-ra?

Megosztom

A BoggedFinance nevű társaság a Binance Smart Chain különböző újításain dolgozik egy ideje. Néhány nappal ezelőtt jelentették meg annak a fejlesztésnek a béta verzióját, aminek segítségével végre limit orderek is elhelyezhetőek lennének a PancakeSwap tőzsdén.

A beta.bogged.finance oldalon már elérhető a működő bétaverzió. Ezzel csatlakoztatni tudjuk meglévő tárcánkat a BoggedFinance-hez, ami intézi a limit ordereinket. Egyelőre csak négy pár elérhető a szolgáltatásban: a BNB/BOG, a BNB/CAKE, a BNB/ETH és a BNB/BTC.  A fejlesztők ígérete szerint hamarosan az összes párra kiterjesztik a támogatást. Továbbá, most még korlátozva vagyunk buy orderekre, de a csapat hamarosan a sell és a stop-limit ordereket is beépíti.

Az order kitöltésekor érdemes tudni, hogy a target price itt egy relatív célárat jelent a BNB-vel. Azért hívják relatívnak, mert a legtöbb BSC token a BNB-vel szorosan együtt mozog, és a BNB árfolyamesés magával vonzza az adott token árfolyamának esését is, miközben nem tudnál többet vásárolni belőle az adott BNB áron.

A szolgáltatás a béta ideje alatt ingyenesen kipróbálható.

A BoggedFinance-et a Twitteren faggatták arról, hogy mekkora az esélye annak, hogy maga a PancakeSwap integrálja a szolgáltatásukat. A csapat azt mondta, hogy szeretnék a saját fejlesztésüket viszont látni a PancakeSwap-on, viszont egy ideig még biztosan maradnak a saját felületükön. A válaszból úgy tűnt, hogy még nem történt meg a kapcsolatfelvétel a PancakeSwap és a Bogged között. Továbbá elképzelhető, hogy a tőzsde is már dolgozik egy saját limit order fejlesztésen.

Olcsóbb Uniswap alternatíva: így válts a PancakeSwap-on

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel