2013 óta először lett zöld a hatodik havi gyertya is

Megosztom

Egymás után a hatodik havi gyertyát is zöldben zárta a Bitcoin árfolyamgrafikonja, amikor tegnap lezárult a március. Ilyen pedig 2013 áprilisa óta nem fordult elő. Ha a történelem ismétli önmagát, akkor idén újabb parabolikus emelkedésre lehet számítani.

Nyolc évvel ezelőtt a BTC 140$-on zárta a márciust, azzal együtt az volt a hatodik havi zöld gyertyája sorrendben. Tény, hogy azután 100$-t esett két hónap alatt, de aztán a maradék fél évben 700$-t ment és története során először az 1000$-t is elérte.

De a másik nagy bull run idején, 2017-ben is nagyon hasonlóan viselkedett a legöregebb kriptopénz. Akkor sorrendben öt hónapot tudott zöldben zárni még az ősz előtt. Szeptember aztán konszolidálódott az új tartományban és utána megindult 20 000 dollárig.

Akkor még eltérő paradigmák uralták a piacot és a persze a múltbeli teljesítmény sose garancia a jövőre. 2015 utolsó öt hónapjában is megvolt az öt darab havi zöld gyertya, 2016 első heteiben mégis 20%-os esett a BTC és hónapokig konszolidált.

2019-ben is hasonlóan nézett ki a dolog: öt bikás hónap után a BTC esésbe kezdett, aminek a mélypontja a 2020 márciusi fekete csütörtök volt, amikor rövid idő alatt 60%-ot zuhantunk. A 2019-es csúcsokat aztán csak 2020 decemberében sikerül visszaszerezni.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel