Bloomberg: a 400 000 dolláros bitcoin árfolyam is elképzelhető

Megosztom

A jelenlegi ciklus végére 400 000 dolláros bitcoin árfolyamot vizionál a Bloomberg, a világ egyik legnagyobb üzleti hírekkel foglalkozó média- és szoftvercége. A vállalat elemzője által készített jelentés szerint minden pillanatnyi megingás ellenére már csak idő kérdése lehet, hogy a bitcoin egy újabb lépéssel a 80 000 dolláros régió fölé emelkedjen. A szakértő úgy véli, hogy a Tesla 1.5 milliárd dolláros bitcoin befektetése fundamentális változást hozott a bitcoin megítélésében, ami így a ‘kockázatos befektetésből’, a ‘logikus lépés’ kategóriába került át.

Az elemzés arra is felhívja a figyelmet, hogy a bitcoin egyre láthatóbb módon kezdi el átvenni az arany helyét a befektetői portfóliókban és hogy ez a folyamat a jövőben még tovább gyorsulhat. A bitcoin piaci kapitalizációja jelenleg az arany nagyjából 10%-át teszi ki.

Korábbi tapasztalatok alapján egyébként a bitcoin átlagosan 300 – 350 nappal a felezési eseményei után kezdi meg a ciklusainak exponenciálisan emelkedő szakaszát. Ma, vagyis április 8-án 331 nappal vagyunk az utolsó felezés után.

A fenti képen narancssárga szín jelöli a bitcoin jelenlegi helyzetét, míg sötétkékkel a korábbi ciklusok átlagai alapján kiszámított pályája látható. A világoskék régió a minimum és maximum értékek lehetséges szórását ábrázolja. Ha a történelem megismétli önmagát, a bitcoin hamarosan az egész világot meglepheti.

További hírek és elemzések a Discord csatornánkon és a YouTube-on is.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel