Új kereskedő másolható a CopyTrader Pro-n

Megosztom

Új kereskedővel bővült a CopyTrader Pro felhozatala: csatlakozott NightVision! Ezentúl az ő kereskedéseit is automatikusan tudod másolni, ha regisztrálsz és előfizetsz a CopyTrader Pro-ra.

Aki régóta velünk van, annak nem kell bemutatni NightVision-t. Pontosan két évvel ezelőtt nyitotta meg a szobáját az akkor induló Discord szerverünkön. Azóta is aktív tagja a közösségünknek és sokszor bizonyította már, hogy szakértője a kereskedésnek.

Jöjjön saját szavaival a bemutatkozása:

Sziasztok, NightVision vagyok, mostantól engem is követhettek a CopyTrader Pro szolgáltatásán belül. Már több mint két éve van szerencsém a KA tagjaival dolgozni, aki régebb óta követi a csatornát, már ismerhet. Eddig csak a VIP szekcióban, mint Kereskedő osztottam meg ötleteimet és meglátásaimat a kripto piacot illetően, azonban a hagyományos piacokon is mozgok, mint a FOREX, részvénypiac, nyersanyagok, indexek, stb. Sok év óta trédelek, de nem főállásban, folyamatosan próbálok fejlődni, amiben Ti is a segítségemre vagytok.

Azt gondolom, hogy a kereskedés, mint szakma elsajátítása 80%-ban a pszichológián múlik, és csak 20% a stratégia és egyebek. Értem ezalatt a türelmet, a kockázatok és veszteségek elfogadását, a pozíció méretezést vagy a mohóságot.
Kereskedéseim során igyekszem a piac trendelő szakaszát kereskedni, a belépési és kilépési szabályok betartására egyaránt nagy hangsúlyt fektetek. Aki ismer már tudja, hogy általában “meztelen” chart-ot elemzek és azon trédelek, az indikátorok évek során elkoptak. Nem bonyolítom túl, egyszerűen szinteket és alakzatokat figyelek, néha egy-két gyertya kombinációt játszok meg. Kockázatkezelés terén igyekszem követni a 2%-os szabályt, ennek megfelelően méretezem a pozíciót.
Túlzott elvárásaim nincsenek a hozamok iránt, tehát nem kergetem a “heti 20%-ot”, próbálok konzisztensen sikeres lenni. Trédjeim során egyaránt vannak DayTrade és Swing kereskedések is. Összefoglalva, ez egy új kihívás is számomra egyben, sohasem csináltam ehhez hasonlót, a felelősség és a nyomás is nagyobb, ennek ellenére bízom a sikeres együttműködés reményében, és ne feledjétek: „Stay in Business!”.
Tovább a CopyTrader Pro-ra
Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel