5 nagy coin, ami még nagyobbra nő hamarosan

spot_img

Kaleo egy népszerű kripto-trader, közel 150 000 követővel a Twitteren. Bár a bikapiacon, ráadásul a tomboló alt-szezon közepén nem nagy művészet kiválasztani egy-egy olyan kisebb, ám minőségi kriptopénzt, ami alatt hamarosan gyulladnak a rakéták, a nagyok közül azoban már némiképp nehezebb (nagy) nyerőket választani. Most pontosan ezt tette, következzék az elemzőtől 5 nagy alt, ami hamarosan még nagyobb lesz.

Litecoin

A nagy öregre sokan már keresztet vetettek, a szakember szerint azonban igazán szép teljesítményt fog produkálni ebben a ciklusban, az alábbi tweetben látható a predikció:

TRON

Tekintsünk el attól, hogy mennyi ellentmondás, visszasság van a projekt körül, fókuszáljunk az árfolyamra. Könnyen lehet, hogy hamarosan nagyot megy ez az alt is. Kifejezetten “ajándéknak” tartja a mostani árfolyamot.

Tezos

A tokenizációra fókuszáló projekt is nagyot mehet hamarosan, ha bejönnek a trader számításai. Itt kiemeli, hogy az XTZ grafikonja kísértetiesen emlékezteti arra, amit a LINK csinált tavaly júliusban.

Binance Coin

A következő tipp a BNB, meglátjuk, hogy mi lesz ebből. Ez a coin ugyanis már eddig is őrületesen nagyot emelkedett, le is taszította a dobogóról a litecoint, azóta is a harmadik helyen van. Ám ha helytállónak bizonyulnak az alábbiak, akkor ez még semmi ahhoz képest, ami hamarosan következik:

Ethereum, BTC párban

Az utolsó tipp pedig az éter, méghozzá bitcoin párban:

Ahogy a bevezetőben is említettük, ezen a piacon most nem túl nagy dolog nyerőket választani, hiszen szinte minden emelkedik. A hangsúly azonban a “szinte” szón van, bizony még egy ilyen helyzetben is előfordul, hogy a befektetők mellényúlnak, elszáguld mellettük a piac, miközben ők egy helyben toporognak. Éppen ezért érdemes ezeket a véleményeket megfontolni.

Ha most szeretnél vásárolni a fentiek közül bármiből, mi a Bance megbízható szolgáltatását javasoljuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img