Csökken a tőzsdék látogatottsága

Megosztom

A kriptopénz tőzsdék legfrissebb forgalmi adataiból kiderült, hogy egy kicsivel csökkent a tőzsdék látogatottsága márciusban. Februárhoz képest pontosan 8,5%-al látogattak kevesebben tőzsdékre. Ez így is 395,2 millió látogatást jelentett márciusban.

Az elemzést a similarweb adatai alapjá a theblock végezte és a Binance, Coinbase, Kraken mellett még 28 másik tőzsdét is beleszámoltak.

Szabad szemmel is jól látható, hogy az árfolyamok emelkedése a tőzsdék látogatottságára is jó hatással van. A kérdés, hogy a mostani beesés ennek a bikapiacnak a végét fogja-e jelenteni?

Az alábbi grafikonon az is látszik, hogyan oszlik meg a webes forgalom az egyes tőzsdék között. Természetesen a Binance az első, majd kicsivel lemaradva követi őt a Coinbase, a maradék 28 tőzsde forgalma pedig nagyjából annyit tett ki, amennyit ez a két tőzsde összesen.

Hasonló jelzést ad a Google Trends grafikonja is. A “Bitcoin” kulcsszóra való keresések is fokozatosan csökkentek az elmúlt hónapban. Az Ethereum iránti érdeklődés viszont épp ellenkezőleg, jelenleg is felívelőben van.

 

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel