Gyorsuló ármozgást hozhat a Coinbase részvények szerdai kibocsátása

Megosztom

A Coinbase részvényei április 14-én, vagyis szerdán fognak bekerülni a Nasdaq kínálatába.

A tőzsdei részvénykibocsátások két lehetséges módja a direkt felvétel és az IPO. Az IPO során az érintett vállalat célja a tőkebevonás, amiért a cég egy újabb szeletét bocsátják árúba. A direkt felvételnél már biztosítottak a működés feltételei és nincs szükség további támogatókra. Ilyenkor a cég alkalmazottai és a korai befektetők adják el a birtokukban lévő papírokat. A Coinbase direkt felvétellel lép piacra.

Az elmúlt napokban publikált tőzsdei elemzések alapján sokan arra számítanak, hogy az esemény alapvetően pozitív hatással lehet majd a kriptopénzek árfolyamának alakulására, mert “a Coinbase-nek is érdeke, hogy a felvételükre kedvező piaci körülmények között kerüljön sor.”

A nagyobb centralizált tőzsdei tokenek az elmúlt napokban már mind jelentős emelkedésen mentek keresztül, a BNB árfolyama például átlépte az 500 dolláros, az FTT-é pedig az 50 dolláros árfolyamot. A Binance Coin piaci kapitalizációja ezzel elérte a 80 milliárd dollárt, vagyis közel jár a Coinbase 100 milliárdosra becsült tőzsdei értékéhez.

Mivel az elmúlt két hónap során a bitcoin is többnyire csak oldalirányú mozgást végzett és volatilitásának nagysága történelmi mélypontra esett vissza, a részvénykibocsátás könnyen a következő nagyobb elmozdulás katalizátorává is válhat.

Érdekesség, hogy ma hajnalban a 100. legnagyobb kriptopénz piaci részesedése is átlépte az 1 milliárd dollárt. Nem is olyan rég még a TOP 10 közé tartozhatott az a coin, ami elérte ezt a nagyságrendet.

Exkluzív Kripto Akadémia trading race a Binance-en – vedd ki a részed az 1000 dolláros nyereményalapból!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel