Kripto Akadémia trading race: az első részeredmények

Megosztom

Április 6-án vette kezdetét az első Kripto Akadémia trading race. A hónap végéig tartó, 1000 dollár összdíjazású kereskedési versenyen bárki részt vehet, aki rajtunk keresztül regisztrál a Binance oldalára.

A verseny állásáról a lenti táblázat ad tájékoztatást. A résztvevők az egyedi azonosítóik alapján kereshetik ki magukat a listából, amiket a Binance fiókjukba belépve, az alábbi helyeken érhetnek el:

A tőzsde fejlécének jobb felső sarkában, a felhasználói fiók email címére kattintva:

A mobil alkalmazás főoldalának bal felső sarkára koppintva:

Az azonosítókat csak részleteikben tesszük közzé. A versenyt fizetős helyen záró kereskedők később egy levélben, a teljes azonosítójuk megadásával bizonyíthatják, hogy valóban jogosultak a nyereményeik átvételére. A folyamat pontos menetét a végeredmény kihirdetésekor fogjuk közzétenni.

Az első részeredmények a Binance által április 6. – 12. között mért jutaléktermelés alapján kerültek megállapításra. A kitakart részek hossza nem egyezik meg az azonosítók eleje és vége között lévő karakterek valós számával.

Ha nem látod magad a szűkített listában, de kíváncsi vagy az eredményeidre, vagy bármilyen más kérdésed van a versennyel kapcsolatban, küldj egy emailt az info@kriptoakademia.com címre.

Az első Kripto Akadémia trading race 2021. április 30-ig tart, a benne való részvétel teljesen automatikus, semmiféle előzetes regisztrációt nem igényel. A csatlakozás egyetlen feltétele a Kripto Akadémián keresztül regisztrált Binance fiók. További információk a versenykiírásban:

Exkluzív Kripto Akadémia trading race a Binance-en – vedd ki a részed az 1000 dolláros nyereményalapból!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel