20 000 000 emberhez viszi el a kriptopénzeket a TIME

spot_img

Néhány hete jelent meg a hír, miszerint a nagy múltú TIME magazin NFT formájában árulja néhány címoldalát, nem sokkal később egy álláshirdetésük is megjelent: a kriptopénzekkel “kényelmes” viszonyt ápoló munkatársat kerestek. Most pedig kiderült, hogy a Grayscale kriptopénz befektetési alappal kötöttek megállapodást, nagy terveik vannak, mutatjuk a részleteket.

Az együttműködés hátterében minden bizonnyal az is meghúzódik, hogy Marc Benioff, a magazin tulajdonosa nemrég befektetett a Chainalysis kripto-elemzőcégbe, mintegy százmillió dollárral segíti a munkájukat. De rátérve a partneri megállapodásra, az 1920-as években indult lap egy videó-okatatóanyag sorozattal mutatja be a kriptopénzek világát, ezzel is segítve a piac fejlődését.

Nagy dologról van szó, hiszen a TIME bő húszmillió előfizetővel rendelkezik világszerte. Az elkötelezettségüket a kriptopénzek iránt az is jól jelzi, hogy a Grayscale bitcoinnal finanszírozza a közös munkát, a lap a tervek szerint HODLerelni fogja a befolyt összeget.

A TIME szinte ikonikus jelentőségű, különösképp a man of the year rovatuk miatt, minden évben kiválasztanak egy személyt, vagy egy ügyet, ami címlapjukra helyeznek, ezzel megnevezve az év legfontosabb eseményét is egyben. Az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc idején például egy budapesti utcai harcos került a címlapra, igazán szép gesztus volt ez a szerkesztők részéről:

Egészen pontosan 1957 január hetedikén jelent meg ez a kiadás, ezzel megemlékezve az előző, és az aktuális évben még mindig zajló fontos európai eseményről. Elnökök, popsztárok, meghatározó üzletemberek szerepelnek a címlapon minden évben, olyannyira fontos popkultúrális elemről van szó, hogy még tükör is kapható, aminek segítségével minden reggel az év emberének érezhetjük magunkat:Sőt, még az olyan kultfilmekben is megjelenik a man of the year tükör címalp, mint a Nagy Lebowski, amit ha még nem láttál, minél előbb meg kell nézned. Mindeközben a Coinbase tőzsdére ment, a bitcoin átütötte a 64 000 dollárt, új csúcsot beállítva ezzel, a DOGE újabb csúcsokat ér el, az XRP bőven egy dollár felett van ismét, a VET pedig lassan már 20 cent lesz. Éppen ezért, ha most szeretnél beszállni a kriptopénzek piacára, mi a Binance használatát javasoljuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img