CHZ, LUNA, DOT kilátások

Megosztom

Piros nap van az egész piacon, a legtöbb altcoin néhány százalékos mínuszban áll. Ezt kihasználva jó beszállókkal kecsegtet az alábbi három coin. A piac bizonytalansága miatt csak kis pozícióval és szűk stop-loss-szal érdemes megjátszani.

Elsőként a DOT/USDT-n vettünk észre egy háromszöget. A felső diagonális ellenállás és a 200 MA (kékkel) vonala elég kemény meló lesz, de ezt a területet áttörve a következő szintek 40 és 44,5 dollárnál vannak, amit a következő időszakban elérhet az árfolyam.

A LUNA/USDT -n mindkét irányba óriási kanócok nyúlnak, amik a bizonytalanságot jelzik. A 18,5 és a 19,5 közötti ellenállási szintet már olyan sokszor teszteltük, hogy megérett egy áttörésre és úgy tűnik a volumen is lassan megérkezik a piacra.

A CHZ/USDT -től is egy felfelé kitörést várunk a háromszögből. A következő szintek amit figyelünk az 0,61 és a 0,68 dollár. Köszi Dodesznak a tippet és ha még több közösség által felfedezett lehetőségre vágysz, gyere fel a Discord szerverünkre, ahol folyamatosan figyeljük a piac rezdüléseit.

 

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel