A Mr. Coin is 500 000 forinttal támogatja Satoshi szobrát

spot_img

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a hazai kriptopénz-piac meghatározó szereplői összefogtak, hogy szobrot állítsanak a Bitcoin alkotójának, Satoshi Nakamotonak. A szobrász már dolgozik, a közösségi finanszírozás kampány pedig még fut. A Kripto Akadémia 500 000 forinttal támogatja a projektet, a Mr. Coin kriptopénzváltó pedig ugyanekkora összeggel veszi ki a maga részét a költségekből.

A Kripto Akadémia 500 000 forinttal támogatja Satoshi szobrát

Ha szeretnél részt venni a projektben, BTC-ben, és BNB-ben teheted meg, a címeket az alábbi bemutatkozó anyagban láthatod. A célunk, hogy a világon elsőként állísunk szobrot Satoshinak, ezzel öregbítve a hazai tech-szerktor hírét. A Bitcoin alkotója megérdemel egy szobrot, számos okból. Nem csak a vezető kriptopénz létrehozásáért, és még csak nem is azért, mert ezen keresztül létrejött egy komplett piac, a kriptopénzek területe.

Legfőképp azért, mert a szabadságszeretetével, a korrupcióval, visszaélésekkel szembeni kiállásával utat mutatott az egész világnak. Bármi lesz is a bitcoin sorsa, Satoshinak köszönhetően már egy kicsivel jobb a világ, hiszen tudjuk, hogy másképp is lehet. Támogosd a munkánkat!

Szobrot állítunk Satoshinak, rád is szükség van!

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img