Revolut: jön a kriptopénzek valódi küldése és fogadása

Megosztom

Úgy tűnik a Revolutnak sikerült kiküszöbölnie az egyik legnagyobb hátrányát, ami a kriptopénzeket illeti. Eddig – bár alkalmazáson belül vásárolhattál és eladhattál Bitcoint és más kriptopénzeket, azok kiutalására és hálózaton belüli tárcacímekre küldésére nem volt meg a lehetőséged. Ez most megváltozik.

A Revolut blogjára ma reggel felkerült egy bejegyzés, ami azt taglalta, hogy a metálkártyás felhasználók egy bétateszt keretében hozzáférnek a kriptopénz küldéshez és fogadáshoz. Ezután viszont hirtelen eltűnt a blogposzt, valószínűleg valaki túl hamar nyomott rá a publikálás gombra. Mindenesetre kiderült, hogy a motorháztető alatt már kész áll a Revolut, hogy komolyabban integrálja a kriptopénzeket.

A Revolut alkalmazásban eddig nem tudtál külsős címekre küldeni és beutalni sem lehetett kriptopénzt. A felhasználók pusztán a Revoluton belül tudtak egymásnak küldeni és vásárlással kitettséget tudtak szerezni az árfolyamnak.

A törölt bejegyzés tárgya csak az Egyesült Királyság prémium ügyfeleit érintette, de arra is felvázolt terveket, hogy idővel kiterjesztik globálisan és az ingyenes felhasználókra is. Kezdetben három tárcacímet tárolhatnak a felhasználók és 500-1000 font közötti összeget lehet kiutalni ezekbe. Arról is írtak, hogy megjelenik a kétfaktoros azonosítás, hogy ezzel is biztonságosabb legyen a kriptopénz kezelés.

A bejegyzésben idézték a Revolut vezérigazgatóját is, aki elmondta, hogy a felhasználók magas érdeklődése miatt léptek a mélyebb integráció irányába.

A Revolutnak világszerte 12 millió felhasználója van és már 20 kriptopénzt kezel. Amint hozzánk is elérkezik a kriptopénz küldés, fogadás és a ki-be utalások lehetősége, minden kriptós számára egy jó választás lesz. Forint vásárláshoz, eladáshoz és tároláshoz jelenleg a CoinMixed.eu váltót ajánljuk.

11 új token a Revolut-on

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel