Már NFT-ket is árulhatsz az eBay-en

spot_img

Az eCommerce óriások közül elsőként az eBay tette le a voksát az NFT-k mellett. A platformon már árusíthatóak az NFT-k a fehérlistás árusok számára – ők azok, akik hosszú időn keresztül megbízható kereskedőnek számítottak a platformon.

Természetesen ebbe az NFT-k minden fajtája beletartozik, legyen szó akár videóról, képről, gyűjthető digitális kártyákról vagy másról.

A platformon az NFT adásvételek megkönnyítésére egy NFT tárhely rendszer is elérhető lesz a jövőben.

A lépést már sejteni lehetett, hiszen a cég vezérigazgatója nemrég arról beszélt a nyilvánosságnak, hogy vizsgálják az NFT-k kereskedelmének lehetőségét. Emellett a kriptopénzes fizetés megjelenésére is tett utalásokat – ez egyelőre még nem áll készen.

Ezen a héten csütörtökön mi is az NFT-ről témázgatunk három szakértő társaságában: Orbán Péter sportkártya gyűjtő, Weiler Péter képzőművész – az első magyar NFT megalkotója és Engelhardt Márk, a szerverünk NFT szakértője lesz a vendég. Csatlakozz a Discord szerverünkre és csütörtök este 8-kor várunk a meetup szobában. Sőt! A szerencsés résztvevők egy exkluzív NFT-vel is gazdagabbak lehetnek.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img