Három alt a terítéken: 1INCH, BAKE, FTT

spot_img

A 1INCH egy napos grafikonon épp most folyik a kulcs szintünk, a 6,5 dollár visszatesztje. Bár a két napja történt crashnél rendesen aláment az árfolyam, de az aznapi és a tegnapi gyertya is egy hosszú kanócot hagyott alul, vagyis sikerült a vásárlóknak megtámasztani az árfolyamot, úgy tűnik mehetünk tovább felfelé. Bizakodóak leszünk, ha a mai gyertya zöldben zár, 6,5 dollár felett.

Arra az esetre is van egy megoldásunk, ha lefelé menne az altcoin piac. A BAKE/USDT egy lefelé tartó háromszöget formázott, ami hagyományosan medvés szignál. Shortnál az 5 dolláros körüli támasz törésére figyeljünk. Szólnak érvek amellett is, hogy ez egy bikás zászló és egyébként is altcoin szezon van, vagyis felfelé fog kitörni az árfolyam. Bárhogy is legyen, a napokban mindkét irányban találhatunk beszállót és követhetjük a piacot bármely irányba.

Az FTX hivatalos tokenéről  kevés szó esik. A mostani altcoin szezonban még nem ment a holdra. Sokan ezt annak is betudják, hogy nem sikerült olyan ügyesen integrálnia a tőzsdébe a tokent, mint ahogy azt a Binance tette a BNB-vel.  Mindenesetre szépen lépeget felfelé az FTT, folyamatosan gyűri le az ellenállásokat. Akár a legutóbbi 59 dolláros támasz tesztjénél, akár a diagonális támasz közelében jó vétel lehet az elkövetkező időszakra, akár közép- vagy hosszútávra is.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img