Bemutatjuk az ICONFi-t

spot_img

ICON letéti és staking szolgáltatás mobilon az ICON közösség ereje által – 1.

Lassan fél éve jelentkezett az ICON csapata az ICONFi mobil tárcájukkal, ami ötvözi a hagyományos walleteket a lending szolgáltatók által kínált szolgáltatásokkal. Az ICONFi célja, hogy a kripto világba újonnan érkezők számára is egyszerűbbé tegye a kriptó befektetéseket, mindazon által, hogy tovább színesítse az ICON közzöséget és az ICON láncán futó szolgáltatásokat.

A letéti és staking szolgáltatás 2020. november 23-án indult az ICON közösség számára és 2020. decemberétől érhető el mobilos applikáció formájában. Az ICONFi egyszerű megoldást kínál az ICX stake jutalom gyűjtéséhez, mindemellett pedig lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy más kriptoeszközök kölcsönadásával, például BTC-n, ETH-n, USDC-n és USDT-n is hozamot realizálhassanak.

ICX tárca a kezdő felhasználóknak

Az ICONFi-t úgy tervezték, hogy áthidalja elsősorban az ICONex által betöltetlen űrt. A kezdő felhasználók számára a decentralizált pénztárcák használata, mint például az ICONex, kihívást jelenthet. Számtalan felhasználó jelezte az ICON felé korábban, hogy elvesztette a privát kulcsát, a keystore fájlait, jelszavait, vagy egyszerűen csak nem érti a tárca működési elvét, ami esetleg a digitális vagyonuk elvesztését okozhatja. Az ilyen történések mindig elriasztják az új felhasználókat, bármelyik szolgáltatóról is legyen szó. Az ICONFi ezen igyekszik változtatni. Célja, az ilyen nem várt események minimalizálása és az egyszerű tárca használat.

Az ICONFi egyszerű módja annak, hogy a kezdő érdeklődők is bekapcsolódjanak a kripto hozamú termékekbe és szolgáltatásokba. Úgy gondolják, hogy az ICONFi kapuként szolgálhat az ICONexhez, a DeFi termékekhez és minden máshoz, amit az ICON ökoszisztéma és általában a blokklánc platformok kínálnak.

Az ICONFi néhány jellemzőjéről és előnyéről:

  1. Egyszerűbb staking szolgáltatás ICX jutalmakért

A staking a kezdő felhasználók számára is teljesen új fogalom lehet. Az ICONFi a lehető legegyszerűbbé szeretné tenni számukra, hogy részt vehessenek az ICON hálózat egyik legnagyobb előnyében. Az ICX tulajdonosok többsége részesül a staking után járó jutalmakból, azonban sokan, a delegálás elmulasztásával ki is maradnak a további token jutalmakból. Az ICON közösségen belül a szavazatok stagnálásából fakadó félreértések aggodalmakat és vitákat szültek. Az ICONFi egy egyszerű ICX staking funkciót biztosít, ahol a szavazatok automatikusan szétoszlanak a top 100 P-Rep-re a top 22-n kívül. Az ICONFi nem célja, hogy megoldást jelentsen a szavazatok stagnálásának problémájára, de remélik, hogy segítséget nyújt a hálózat megfelelő irányba való terelésében. Az automatikusan szétosztott szavazatokért járó tokeneket meg tudjátok nézni a ICON Tracker oldalon, a saját ICON címetek begépelése után a “Token” menü lenyíló ablakában.

  1. Automatikus ICX igénylés és re-staking még több jutalom érdekében

Sok felhasználónak kényelmetlen az ICX-ek manuális igénylése és újbóli lekötése. Az automatikus ICX igénylés és újbóli lekötés az egyik legkeresettebb funkció volt az ICON közösségben. Az ICONFi ezt teszi lehetővé. Az új funkció segít felgyorsítani a staking jutalmak begyűjtését, ami pedig hozzájárul az ICON hálózat további védelméhez.

  1. Az ICON partnerek támogatása

Az ICON az egyre növekvő blokkláncipar és ökoszisztéma egyik legnagyobb szelete partnerei által. Szeretnék a jövőben támogatni és a figyelmet felhívni azokra a partnerekre és projektekre, amelyek kölcsönösen előnyösek az ICON hálózat számára is. Az ICONFi azt tervezi, hogy a jövőben ennek érdekében újabb kriptoeszközöket ad hozzá a staking és letétkezelési funkcióihoz.

  1. Staking és letétkezelési szolgáltatás további tokenek kapcsán

Az ICONFi csapata tisztában van azzal a ténnyel, hogy az ICON közösség tagjai gyakran rendelkeznek különböző tokenekkel az ICX tokeneken kívül. A céljuk ezzel az, hogy olyan letétkezelési szolgáltatásokat nyújtsanak, amelyek lehetővé teszik a tokenek tulajdonosai számára, hogy “kriptotípustól” függetlenül növelni tudják kripto vagyonukat. Megtakarítási termékeket vezettek be néhány jól ismert coinhoz, tokenhez, mint például a BTC, ETH, USDC és USDT, de tervezik más tokenek támogatását is, ahol közösségi igényt látnak, akár megtakarítási termékeken, akár staking termékek kapcsán. Ezzel, végső soron szeretnének egy problémamentes, “minden egyben pénztárcaként” kiszolgálni a kezdő felhasználókat is és a meglévő közösséget is.

A csapatról

Az ICONFi projektet Min Kim, az ICON projekt alapítója és Sean Kim, a pénzügyi termékek és az alapjául szolgáló kereskedési rendszerek tapasztalt szakértője vezeti. Az ICONFi csapata jelenleg tizenöt tagból áll, akik széleskörű háttérrel rendelkeznek a kvantitatív kereskedés, a vagyonkezelés, az üzleti műveletek és a blokklánc technológia területén.

A következő részben megnézzük magát az applikációt és annak használatát. További információkért keresd fel az ICONFi honlapját és médium oldalát. Ha ICX tokent szeretnél vásárolni vagy lekötni a Binance oldalán is megteheted. Ha érdekelnek a lending témakörök gyere nézz be discord szerverünk lending szobájába.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img